10.04.30

Idag är det sista april och det innebär att det snart är sommar & sol :)

Jag har typ inte gjort någonting vettigt i skolan idag. Åkte hem vid halv ett och nu är jag hemma åka ska väl ut någonstans ikväll.

Jag har också fått mina söta handdukar och mina klänningar som jag gått och kollat på hela vintern. Klänningarna är verkligen mig, rosa/blommig och blå/randig och dom passar perfekt. Längtar till sommaren då jag kan få användnig av alla mina ca 25 st klännigar/tunikor. Men en del ser ju liksom inte så fina ut :P

Imon bär det väg till finspång och 10-mila. Kommer få träffa roliga och efterlängtade människor :)

lisalindgren 

10.04.29

Provet gick helt okej idag. I övrigt var skolan lite jobbig då jag hade huvudvärk på förmiddagen.

Efter skolan gick nästan alla ettor ner till stan, Ludde skulle handla tårta och jag skulle handla en ny kedja till cykeln eftersom den gick av och sen handla vi lite på ica såklart!

Det blev tårtkalas i min och Fridas lägenhet och killarna stannade kvar och spelade buzz. Jag skulle springa men kände av huvudmärken så jag bröt.
Sen ikväll har jag och Frida lagat mat och städat, det är supersnyggt i vår lilla lägenhet nu :)

snart blir det sovtime!

lisalindgren

10.04.28

Engelska NP, jag var typ klar efter 40min -.- , kommer typ få IG :(

Vi sjöng/spelade ute i korridoren på musiken idag, det var kul :)

Plugg nu, usch! kan ändå ingenting :( men men, får se hur det kommer gå imon. Tur att jag slutar tidigt så jag hinner plugga efter skolan (Y).

lisalindgren

10.04.27

Halloj! morgonen började med en härlig löptur. Jag sprang själv en bit efter de andra för jag vill verkligen hålla A1 och dessutom tänker jag gå min egna väg :) Hade också riktigt mycket ork kvar i kroppen och jag ville springa mer än 1.25 men jag fick typ inte för alla andra latisar som bara sprang i 1.15 ville åka hem :( Den första halvtimmen när man springer är bara jobbig och det gör typ ont lite här och var, men sen börjar det gå lättare och lättare och efter typ 1h går allt atomatiskt och man kan typ springa hur länge som helst, men jag fick som sagt inte det.

Snart ska jag till skolan och gå på mina favvolektioner!!!</3

Caio!

jag saknar mina kompisar!

Jag tror jag kommer ha träningsvärk imon. Har ju inte tränat styrka på evigheter och vi körde värsta jobbiga passet idag.

Jag har knappt pluggat :/ datorn är mycket roligare (Y)

Längtar till helgen, vill ha helg nu! vill träffa folk, allt efterlängtat folk som man så sällan träffar ska jag få träffa i helgen. Kommer bli superkul! :D



Mis amigas! <3


10.04.26




 


Det är så mysigt att vakna upp på morgonen och se ekorrar leka i träden vid vattnet.
Skolan gick väl bra, fick några mattetal räknade iaf.

Det är också lungt och skönt nu när man har slutat och de andra inte har. Ska nog plugga teori, eller vi får se.

lisalindgren




10.04.25

Idag har jag tävlat (och jag vann), övningskört, varit hos faster och träffat kusiner... och ätit tårta och så har jag såklart åkt till mora :)

...


Det är inte jag, flickan på bilden (hon i gult) är inte samma flicka som springer ut i skogen idag. Flickan på bilden var otroligt motiverad, hon ville vinna, hon kunde vinna och hon hade självförtroende. Men framförallt vågade den här flickan springa ut i skogen på en tävling utan att känna panik, hon blev inte rädd. Hon sprang sitt lopp och nästan alltid kom hon högt upp, hon var med i toppstriden på det stora tävlingarna hela tiden och hon var duktig.
Sen kom det en tid då allt gick utför, hon blev drabbad av dåliga blodvärden, hon orkade inte som förr utan att hon inte visste det. Hon blev sjuk länge under sommren men hon såg ljuset, hon skulle börja på skidgymnasiet. Hon gav inte upp, hon hade självförtroende och hon ville. Sen började det gå bra igen tills en dag då allting blev så otroligt jobbigt. Hon kände sig konstig, trodde hon var sjuk, fick lov att besöka läkare. Dem sa att hon var frisk men hon vågade inte lita på dem fullt ut, hon trodde dom hade missat nåt i deras bedömning, så den här flickan vågade inte träna som hon skulle och tävlingarna kämpade hon sig igenom, med eller utan tårar.


Nu är det slut på det här jobbiga träningsåret, jag ser fram emot det nästa! :)


10.04.24

Tävlingen idag gick bra, jag vann! :) Det var tråkigt att det var så mycket snö i skogen, hade nog gått snabbare med skidorna än med löparskorna.

Har jobbat färdigt för den här helgen och nu pluggar jag :/

10.04.23

Jag är trött och ska typ sova snart och ladda inför tävlingen imon :)

Dagen har gått snabbt och det var kul att bada på träningen. Snart börjar träningen på allvar, nästa vecka är ju liksom starten på det nya träningsåret, jag ska träna MYCKET det kommande året =)

lisalindgren

nya kläder och handdukar hem till min gaderob snart!

Har äntligen beställt hem kläningarna jag la upp för ett tag sen :) + att jag beställde en blå cardigan och två supersnygg badhanddukar!







10.04.22

Tack och lov att det är torsdag, en dag kvar i skolan och sen helg!

Vi har massor i plugget just nu som vi antingen ska redovisa, lämna in eller ha prov i nästa veckan och det är, samhällskunskap, svenska, engelska x2 och stort teoriprov i allt vi gått igenom i träning sen vi börja ettan. Så jag ser inte fram emot nästan veckas plugg :/ har redan börjat lite idag och ska snart fortsätta, kul liv man har, men nu är det inte många veckor kvar och då gäller det att man ger jänet så man kan få bra betyg :)

lisalindgren

10.04.21

Spanska provet gick helt okej. Och det andra lektionerna gick snabbt. På dagens träning hade vi teori i början och sen var det basket och det var verkligen riktigt kul att äntligen göra någonting annat. På fredag väntar simning och typ kajak :S

Sen har det inte hänt så mycket mer intressant idag.



Igår bakade jag dom rosa cupcakesen :P


10.04.20

Vi har en Idrott och hälsa vecka denna vecka. Det innebär att vi bara gör sånna här annorlunda och roliga saker på träningarna. Dagens lektion började med att vi fick en genomgång i HLR. Sen blev det badminton och pingis.

Jag hade som vanligt 2 lektioner och sen drog jag fort hem och satte gång med att baka cupcakes. Vi ettor hade nämligen tårtkalas för de 3 flickor som nyss fyllt år. Så det blev en eftermiddag med gott fika och prat, mycket trevligt! :)

Nu ikväll har jag pluggat inför spanska provet och jag känner att det inte sitter så bra. Men jag hoppas att jag ska kunna det imon.

lisalindgren

10.04.19

Tiden går så himla fort och det är redan den 19:e april. Snart är det maj och då brukar det vara en massa sol och värme :) 

Helgen har spenderats i Norrköping. Det kunde vart en rolig helg men jag mådde inge bra då jag hade ont i huvudet typ hela helgen plus att jag var trött typ hela tiden. Så jag har inte sprungit någonting. Åkt ner dit i onödan och det var verkligen onödigt, för social orkade jag inte heller vara.

Vi kom tillbaka till Borlänge vid sju och då orkade jag inte åka till Mora. Så jag tog tåget som gick 6.39 i morse och gick direkt till skolan. Först var det engelska då min engelskalärare hjälpte mig jättemycket :D sen matte då det blev några tal räknade och till sist väntade en kort med tråkig spanska lektion med en lärare som håller på att ta död på mig. Kan ingenting och jag fattar ingenting och jag orkar inte bry mig! det känns som om det kommer gå riktigt bra på provet på onsdag (ironi).

Det är iaf skönt att sluta tidigt på dagarna. Snart ska jag nog plugga -.- sen blir det styrka ikväll, fast just nu har vi ju dans då vi håller på att dansa till lady gagas telephone :)


Bilder från tisdagens träning, lär er, det är så här man blir bäst!








10.04.14

Skolan har varit riktigt skön idag. Först en tråkig spanskalektion, sen svenska då vi satt ute i solen och läste och sen var det musik :) Efter det var det träning då vi hade egen träning så vi sprang runt lite i Mora. Sen var jag på stan med Frida och Sofia men jag hitta typ inge förutom att jag blev otroligt sockersugen, förvånad?!
Ikväll var jag först hos markus och torgny och spelade tv-spel och jag blev såklart sist :( sen var jag nere hos tjejerna och snackade med lite folk :)

Nu blir det sängen!

lisalindgren


10.04.13

Igår var en riktigt härlig dag med tanke på vädret, nu är det verkligen vår!
Efter skolan drog jag med killarna till stan för dom skulle handla kläder. Och jag lyckades övertala dom att köpa begia chinos för jag tycker det är snyggt på killar (a) Fatta, dom shoppade kläder och det gjorde inte jag :O
När vi kom hem därifrån var det mat buss mot maxi och efter det skulle vi ha styrka fast den här gången var det dans istället, svårt men kul! På kvällen var jag ute på "gården" med Frida och Lovisa och "pluggade". Det blev mest snack och passningar med fotbollen.

Imorse drog vi tidigt upp till grönklitt och åkte skidor. Det blev mest att steka i solen längst upp i slalombacken. Sen blev det att åka hem och gå på två tråkiga lektioner medan andra fick sola och blir bruna :( Sen var jag ute hela eftermiddagen i solen. Älskar detta väder! :D



Så här ser det ut från mitt fönster då jag vaknar på morgonen :)


10.04.12

Dagen har varit superrolig, mer av den får ni imon!

Nu blir det att sova :)

lisalindgren

10.04.11

Min långa skidtur på skaren blev inte så lång då jag efter 20min lyckades bryta staven. Så det vara bara att åka hem och springa istället. Har typ redan börjat tröttna på att springa :(

Sen har jag hunnit med att övningskört och jag kan säga att jag inte är så bra, hehe. Jag och mina föräldrar, (mest pappa) kommer inte så bra överens när jag kör.

Sen var vi förbi i min mormors sommarstuga idag och när jag öppna hennes gaderob hittade jag en blå fjällrävenjacka som jag genast tog utan att hon vet om det :P Men jag har mer nytta av en sån jacka än vad hon har.

Annars har jag suttit ute på altanen och softat. Mina föräldrar var otroligt dyga då pga en sak :P Jag har även fixat lena fossingar :)

Sen på kvällen blev det att åka med tåget till Mora och nu sitter jag här i min lägenhet och inte gör så mycket. Längtar tills imon då man får träffa massa kompisar :D

lisalindgren

all the right moves

Förutom att jag jobbade idag blev det en sväng till kupolen och jag fick två nya skor av mamma :D ett par converse, ville ha rosa men dem fanns inte så det blev ett par blå istället och så fick jag ett par gladiatorsandaler från vagabond :) Jag bytte också min kjol så jag fick en hel kjol nu, sen lämnade jag tillbaka min jacka. Har ju alltid sån beslutsångest men den kändes inte som jag även om den var snygg. Skulle kunna tänka mig en lika jacka fast i en svart färg. Sen fick jag en tunika av mamma bara för att hon tyckte den var så himla fin :P

Min träning idag blev löpning i en timme. Det känns inte som att jag har tränat när jag bara sprungit i en timme eftersom det är så himla kort tid, men men...

lisalindgren

10.04.10

Till den som undrade så har jag piercing i naveln och jag tycker det är väldans tråkigt att den aldrig läcker.

Nu till igår kväll då vi hade kalas för pappa. Det var kanske ca 25 personer här och jag kände mig trött hela kvällen, höll på att somna, men det är ju inte så konstigt med tanke på att jag var uppe sent kvällen innan.

Jag kanske ska jobba snart sen blir det också träning :) fast jag känner mig inte alls sugen på att ut och springa på gator. Antigen vill jag att snö ska smälta så man kan träna i skogen elller så vill jag kunna åka skidor. Inatt ska det nog bli kallt och då blir det en skaretur på skidorna imon bitti :)

lisalindgren

10.04.09

Jag kom på att nu har jag haft min piercing i ett år och en dag fast den har typ inte läkt ännu :O måste ta mig till något ställe så dom får kolla på den.

Jag fick iaf ca 6h sömn inatt :) är hemma nu och ska i eftermiddag jobba och träna, sen blir det kalas ikväll :)

lisalindgren


sovtime!

Nu ska jag sova! Olle och forsgren bögar sig med varandra och Markus vill kolla på porr. Kommer bli en rolig natt känner jag på mig. Som tur finns iaf två normala människor i rummet, jag och Hanna :)

Sov åt mig, för jag vet då sjutton om det blir nå sömn för min del här i utmobbade "borlänge delen" Torsång.


lisalindgren


ny header!

även om jag inte vill att headern ska se ut så här vet jag inte hur man ändrar. allt ska ju vara så svårt eller är det jag som inte fattar någoonting?!

10.04.08

Igår då jag och Linnéa var i Stockholm handlades det en hel del för min del. Eller det var inte mycket men det var dyrt iaf. Jag shoppade: en puderrosa kort jacka, "jeans"kjol, jeans shorts som sitter i midjan, vitt stort slappt linne, blå tunika och en skjort-tunika. Kanske inte säger så mycket men jag hade tänkt ladda upp bilder men det funkar typ inte att kopiera kläder från nätet :/ Vi var nog i verenda hm butik och jag har inte hittat nå klänningar och jag är typ pank så jag har inte råd med nå mer. Men om typ 12 dagar är det lön, då måste jag shoppa, behöver: massor med skor (mamma får köpa en del), bikinisar, smycken, klänningar, mer vårkläder...! Oj, fattar inte hur min ekonomi ska gå ihop, ska gifta mig rikt (Y) eller så ska jag bli framgångsrik, tjärna massor med pengar :D

Idag har jag typ inte gjort någonting, men ikväll blir det träning och sen ska jag träffa lite folk då det blir öcernattningsparty, oj vad det lät barnligt, men det kommer bli kul iaf! :):):)

lisalindgren

10.04.07

Har varit i stockholm med Linnéa idag, mer om det får ni imon :)

lisalindgren

10.04.06

Jag vill börja med att säga Grattis till Frida som blir 17år idag! :D <3

Förra veckan med påsktävlingarna var superskoj :)

I torsdags fick jag lov och åkte mot Blekinge. Dagarna där har varit helt underbara! Är så himla härligt att vara igång. Jag älskar verkligen orientering även om jag ibland hatar det. Min idrott är mitt liv, mina vänner hittar jag i min idrott så jag skulle aldrig kunne lägga av med orientering. Orienterare är så himla bra människor, de är sociala, glada, roliga.... helt underbara! Tyvär så saknades det en del människor, men nästa j-cup och på 10-mila vet jag att ni kommer, längtar som tusan!

lisalindgren

RSS 2.0