dan före doppardan

Nu är det en dag kvar till Julafton och jag har handlat klart klapparna. Dagarna har gått fort, det är både julstess och skolstress. Men skolan tar jag tag i efter jul :) Det märks verkligen att det är jul, kupolen är proppfullt och trafiken står still, det känns som om man är i stockholm.
Ikväll ska jag kolla på uppesittarkvällen, en tradition sen många år tillbaka. En annan tradition är att jag måste träna på julafton. Dagen kan ju liksom inte starta bättre än med träning. En ny tradition för min släkt är paketleken, känner mig extremt taggad och har som mål att få flest paket av alla :p

Det är tveksamt om jag hinner skriva imon så GOD JUL gott folk! :)


Jag vill ha en skoter

Tävlingen idag gick inte lika bra som igår. Jag började testa skidor och värma upp en timme innan jag skulle starta men jag fick inte igång kroppen. Hur många ryck och hur mycket jag än försökte peppa mig gick den inte igång, istället gick jag runt på tc, gäspade och ville bara sova. Men jag tog mig runt banan fast det kändes som om jag inte kom någon vart.

Sen har jag jobbat idag med 4-hjulingen. Kände att en skoter hade varit bättre så nu är jag helt inställd på att jag vill ha det i julklapp men jag vet att jag inte kommer få en, men man kan ju iaf önska sig. Det kändes som att folk ungefär tänkte "bortskämda unge som får vara ute och leka med pappas dyra pryla" men jag gillar det :)

Snart ska jag sova för imon väntar dubbla träningspass!


tävlingspremiär

Nu är äntligen skid-O säsongen igång. Det var en rolig fösta tävling med masstart medel på förmiddagen och sprint på eftermiddagen. Det gick faktiskt helt okej, eller det gick väldigt bra med tanke på att det känns som att jag är otränad?! Iallafall är jag slut i kroppen nu. Ikväll väntar en lugn kväll hemma då jag ska börja ladda inför morgondagens medeldistans :)


JULLOV!

Jag och norsiks sitter i min soffa i Borlänge och laddar med godis inför morgondagens tävling. Veckan har gått snabbt och har varit rolig som vanlig fast denna vecka hade jag och Frida en övernattningsgäst i två dagar nämligen norsken!!!! :D Jag och Anna har varit på kupolen idag och hon är så kul när hon ska handla julklappar. Hon tar typ det fösta bästa och det tog bara en halv timme innan hon hittade till tre stycken :P

Snart ska vi sova, Puss!

12 december

Jag har inte orkat/hunnit skrivit på jättelänge. Ska försöka bli bättre på det när jullovet börjar.
Harsa lägret var superkul och förra veckan var inte så jobbig som jag trodde. Nu är det bara slutspurten kvar för den här terminen fast det kommer ändå bli lite plugg för min del på lovet.
Helgen gick fort, inte som planerat iaf. Skulle varit i Åsarna och åkt j-cup men en förkylning stoppade det så det blev att ta tåget hem istället. Istället blev det en tripp till kupolen då lite nya kläder köptes in annars hade jag bara en skön vilohelg hemma och nu är jag typ frisk. Idag åkte jag bil till mora då mina föräldrar skulle hit och hämta min syster. Så jag har spenderat mesta dels av dagen i min lägenhet med lite städ och plugg. I min byrå ligger kläderna snyggt efter att en viss norsk varit på mitt rum och busat förra veckan.
På fredag blir det att ta tåget hem och inte komma tillbaka till Mora förrens på Morapinglan. Och så väntar de första skid-O tävlignarna i helgen som också är uttagningstävlingar till JVM, heja mig! :P

lisa lindgren

RSS 2.0