-

Hostan är inte helt bra men jag känner mig mycket bättre för varje dag som går. Det blir en dag framför tvn och längdskidorna. Jag hoppas på att må bättre imon så jag kan ta mig in till Falun och titta.

vill ha körkort nu!!!!!

Har haft min fösta körlektion idag och det gick bra, liiite läskigt var det att köra med en ny men man lärde sig väldigt mycket. Det är så kul att köra bil, längtar tills imon då jag kommer hem. Ska försöka köra mycket till helgen för jag vill verkligen ha det där körkortet så fort som möjligt och jag är väldigt motiverad till det. Har också varit på riskettan idag och det känns nästan som om jag bott på körskolan denna vecka.

Hostan har blivit lite, lite bättre och jag hoppas att jag ska kunna ställa upp i Falun i helgen. Kan ju ta det lungt men man vill ju inte ta det för lungt i mödarbacken där allt folk står och kollar. Ska sova tidigt ikväll, dricka honungste, c.vitamin och ta medicin, då kanske den är bra imon.

Nej, nu vill jag ha helg och åka hem. Längtar förövrigt till nästa helg då tjejerna ska hem till mig på myshelg och shopping! :)


värdelös?

Veckan i Boden var bra! Mindre bra var att jag blev sjuk (hostig) som gjorde att jag fick titta på istället för att åka. Hostan sitter i än men jag hoppas att den släpper till lördag iaf då jag ska vara föråkare på världscupen!!!!!! annars får jag väl stå på sidan men det hoppas jag inte på.

Lovet har varit bra, jag har mått bra, men det är ju inte så konstigt när jag slipper skolan. Väl tillbaka så börjar allt igen, självförtrende börjar bli sämre och jag börjar känna mig värdelös allt pga skolan! Jag som egentligen har väldigt bra självförtrende och tror på mig själv när det gäller idrott trycks bara ner av skolan. Det borde inte få vara så.

avstår dagens lopp

Jag har bestämt mig för att stå på sidan av spåret och heja på mina kompisar idag. Hostan har inte blivit bättre och därför känner jag att jag inte vill riskera så mycket. Men det ska bli riktigt kul att se när mina kompisar ska plåga sig runt banan även om det hade varit roligare att åka själv. Men det är ju faktiskt riktigt svårt att prestera bra när jag vet att kroppen inte fukar så bra.

JSM

nu har jag varit dålig på att uppdatera igen men jag ska göra en kort sammanfattning...

I måndags tog vi tåget mot arlanda och det var ett segt tåg som gjorde att domnarvets juniorer fick kötta inne på fylgplatsen men ändå missa flyget med 7 minuter så det var bara att ta ett senare tåg...
På tisdagen testade v banor och kroppen kändes då inte bra under den dagen, seg och hostig var jag.
I onsdags var det dax för 5km klassiskt och jag var mest orolig för min hälsa och hur jag skulle klara det, min rädlsa kan ibland vara så stor att jag inte kan prestera på topp. Men jag ställde mig på startlinjen och körde iväg. Efter 1km låg jag 28, öppnade då väldigt lugnt. Men efter den långa uppförsbacken kändes kroppen så pigg att jag kunde öka farten och plockade massa placeringar så jag kom in lite efter en tionde plats och blev totalt 31:a. Är väldigt nöjd men tanke på hur dåligt tränad jag är. Jag vara bara 2.19 efter den som vann, 2.19!!! de som ligger i topp tränar liksom dubbelt så mycket som jag gör. Mitt självförtroende är så stort att jag kan se mig i jvm landslaget om 2år om jag får vara frisk och träna :)
På torsdagen var det dax för skate sprint. Senaste jag körde om man bortser från skidgyms träningar var på USM i älvdalen för 3 år sen då jag blev 6:a. Så jag hade ingen aning om hur jag låg till jämfört med de andra. Näst sist gick jag ut och stum blev jag, jättestum, så när det långa upploppet kom kändes det som 2 klumpar i benen och man kom typ ingenstans. Men jag blev 29:a (jättenöjd) och fick åka kvarten där jag tyvärr blev ännu stummare och kom inte vidare. Men jag har varit så oerhört glad och förvånad och massa folk har kommit fram till mig och grattulerat mig för min prestation, är bara så himla nöjd!!!
Idag var det vilodag och kroppen är fortfarande inte helt okej, vet inte vad felet är... Har iaf varit på stan med Sofia och Anna, det fanns inte så mcyekt där :(

Imorgon väntar dubbeljakt, mitt mål är att jag ska ta mig runt :)


vasaloppet

Ställde klockan på 07.25 för jag skulle upp och se vasaloppsstarten men självklart vaknar jag tidigare runt halv sju. Det blev en hel förmiddag framför tv och sen en snabbis till kupolen för att kolla på jacka och svarta jeans. Alla svarta jeans är typ slut i storlek eller så jag för lång för dem... Köpte en ny foundation från Make Up Store, dyrt som tusan men väldigt bra produkter.
Sen blev det mer skidor på tv, träning och nu är det bara slapp framför TV. Snart ska jag sova och ladda inför veckan som kommer för imorgon drar vi ju på JSM!


vasaloppet

Ställde klockan på 07.25 för jag skulle upp och se vasaloppsstarten men självklart vaknar jag tidigare runt halv sju. Det blev en hel förmiddag framför tv och sen en snabbis till kupolen för att kolla på jacka och svarta jeans. Alla svarta jeans är typ slut i storlek eller så jag för lång för dem... Köpte en ny foundation från Make Up Store, dyrt som tusan men väldigt bra produkter.
Sen blev det mer skidor på tv, träning och nu är det bara slapp framför TV. Snart ska jag sova och ladda inför veckan som kommer för imorgon drar vi ju på JSM!


gryningspyromanen

Dagen började perfekt med en långtur på skidorna. Tyvärr blåste det vädligt mycket så spåren var inte så bra det kunde vara. Sen blev det att åka hem, jobba och titta på skidorna.
Det var jag som stod för middagen och efterrätten ikväll och jag är mycket nöjd med det som lagades. Samtidigt som maten fixades slingades och klipptes mitt hår. Det syns inte så mycket men det känns sköt att det fräscha upp det lite.


Imorgon ska jag nog till kupolen en snabbis och jag hoppas det här söta linne från H&M har kommit in i affär :)
lov lov lov

Bara för att jag inte bloggat på länge blev jag väldigt väldigt sugen att göra det nu.

Jag älskar att ha lov, jag mår bra av det men jag mår mindre bra av att jag fortfarande har skolångest. Jag borde egentligen tänka bort skolan och bara göra det jag tycker är kul på lovet men tankarna över ledighet och massa prov när jag kommer tillbaka gör mig inte på bra humör. Jag vet liksom inte i vilken ordning jag ska börja i och så borde jag ta tag i att plugga körteorin men ångesten gör mig liksom stillastående :/
På lovet har jag jobbat, kollat på utomhusmatchen (som sög eftersom leksand förlora), träffat Linnéa och Jenny, och tränat en massa i det fina vädret, skulle kunna träna hur mycket som helst men jag måste tänka på att det är JSM nästa vecka så idag blir en vilodag idag.
Annars ska jag nog ta och skicka in lite sommarjobbsansökan idag och hinna köra lite bil. Shoppingberoende som jag är vill jag till kupolen denna helg men vi får se... Det är ju liksom massa skidor på tv som jag ska titta på samtidigt som jag måste hinna träna egna skidor, tiden räker liksom inte till för mig att göra allt jag vill. Fick ju massa bra tips från Johannes Hansen och Navid Modin från deras föreläsning JAG KAN! men ändå har jag tidsbrist. Om det inte var för den där skolan kanske jag både skulle ha tid till att göra det jag vill och kunna ha kul :)

Nej, nu ska jag verkligen ta tag i mitt liv och få ut nå bra av dagen. Jag ska försöka ta mig lite mer tid till bloggen, så håll koll!


RSS 2.0