Rolig vecka

Hejsan hoppsan!

Det var ett tag sen nu, veckan har gått fort med massa pluggande och hela 3 prov, usch!
Men roligt har den varit med en hel del höjdpunkter: I tisdags var vi lediga så på måndagskvällen passade alla 2:or på att ha myskväll i tjejtrean, en del sov kvar och andra inte. Vi hade också en sprintträning i veckan och det gick superbra för mig, blir faktiskt lite förvånad över min insats :) Skolveckan avslutades hos Sofia med idol, mat, foto och massa mys sen tog jag tåget hem på lördagsmorgonen och så väntades ett långtträningpass och en lugn kväll hemma med familjen framför tvn.

Om några timmar ska jag ta tåget mot Mora. Väl där väntar packning inför en veckas läger i Harsa. Vi skulle först åka till Vemdalen med pga snöbrist blir det Harsa istället, men det är en mysigt ställe det med.

Jag har räknat ut att om jag har tur så har jag bara 9 skoldagar kvar den här terminen :D

Lisa Lindgren


världscupspremiär!

Jag har inte bloggat på jättelänge men jag har inte orkat :P Igår kom jag hem från bruks och veckan där har varit superduper rolig!!! Massa bus, träning, mat, sömn... Det känns som om jag fick ut mycket av veckans träning trots att några pass blev lite för lugna men det är ju så det ska vara när man kör A1 och är på läger :) Iallafall så har jag kommit på att skidåking är så himla kuuuuuul, eller det har jag ju tyckt sen jag börja åka skidor dvs sen jag typ lärde mig att stå på benen. Sen är det ju världscup på tv nu och man blir så himla motiverad att åka skidor när man kollar på de andra, jag vill träna nu men det får jag inte för jag har vilodag. Snacka om att man verkligen vill bli bäst varje gång man kolla på Kalla och de andra bra svenskarna. Sen säger ju massa att jag har chansen att bli bäst och det gör ju saken inte sämre, synd bara att det är säsong snart och att man måste börja tävla, jag vill ju ha mer tid till träning. Det är bara att kämpa på trots min otur som jag haft de senaste ett och halv åren!


det var ett tag sen...

Ibland hinner jag inte skriva i bloggen och ibland orkar jag inte. Men nu är det iaf lov, eller jag fick ju typ lov i onsdagskväll då jag åkte hem. Skulle ju nämligen på soltorgsfesten på torsdagen med brudarna och det blev en grym natt! Helgen gick fort och jag minnas knappt vad jag gjorde:p det blev iaf lite träning och städning/utflyttning av rummet. Jag ska göra om i mitt rum och har precis börjat målat taket och jag gör det alldeles själv, det är kul att lära sig och vara lite händig :D
Idag blev det ett tripp till tandläkaren och tänderna var det inget fel på. Men rätt som det var när jag satt där i väntrummet dök Olle upp. Det var lite kul att träffa på han hos tandläkaren av alla ställen i Borlänge.
Snart drar jag till Mora, imonbitti ska jag nämligen till en homopat och göra undersökning. Och på onsdag drar jag nog till Stockholm och då blir det kanske hotell, inget bestämmt, men jag hoppas på det :)

Pusshej!

RSS 2.0