100130

Dagen har gått fort och jag är otroligt trött.
Det blev ett friskispass för mig på morgonen och sedan vidare till affär för att mamma skulle handla inflytningspresent till min Bror. Sen skulle jag jobba på eftermiddagen men jag tyckte det var så kallt ute så mamma och pappa jobbade åt mig och jag blev rikare, hihi, hur bra är inte det liksom?! :D
Sen har jag även läst lite i samhällsboken och jag börjar faktiskt fatta lite. Men nu på kvällen har jag varit hos bror på inflyttningsfest och snacka om leksandsnörd, han har ett helt rum som är blått och vitt och endast massa saker med leksands. Men jag blev så otroligt trött så jag åkte hem, ska försöka somna tidgigt ikväll eller, vi får se, men iaf så ska jag upp och träna imon i bergebo och samtidigt heja på folk som ska åka skid-o tävling där, själv orkar jag inte trävla varje helg och kände att jag behöve ta det lugnt.

lisalindgren.

sovdags

Tack för kommentaren eller, eh nej. Jag skriver som jag vill och ibland vill man inte berätta vad felet är för jag bor ju liksom i Mora och där sprids allt så lätt, det kan bli fel blabla... Jag blir snart bättre, hoppas jag :D Sen säger jag ju absolut inget till en del killar eftersom dom (en del) har riktigt stora problem att förstå sig på andra människor och tror att dom hela tiden har rätt. Men en del killar går det ju att lita på :)

Ikväll har det varit ensamt förutom att jag och Lovisa har tagit en promenad vilket var mycket trevligt. Annars har jag duschat i ensamheten, kollat på tv i ensamheten, ätit kvällsfika i ensamheten. Okej, duscha i ensamheten lät lite väl fel... men som ni förtår det är ensamt här utan Frida, lite läskigt också, jag gillar inte att sova själv:( buhu. Men nu ska jag iaf ta och sova och så får vi se hur det ska gå, det har gått bra förr det det borde gå bra nu med!

natti!

socker<3

Frida bakade brownie i måndags men eftersom att jag åkte hem hann jag inte smaka :( men istället har jag gått och skåps ätit idag, fy på mig, jag som inte ska äta socker men det är ju så gott! :)

Jag är nog verkligen beroende av socker, så här såg det ut i lägenheten ca två veckor innan jul:




100128

Vi går mot ljusare tider och snart är det slut på januari. Jag ser verkligen fram emot våren, solen och skinnjackan! Det är härliga tider och då börjar ju även orienteringen vilket betyder att man får träffa alla sina saknade kompisar som man så sällan hinner träffa när man bor långt ifrån dem.

Idag är det torsdag och det gillas stort eftersom att jag alltid slutar 11.20 och då kan jag slappa hela eftermiddagen, förrutom att vi har teori.

Jag mår upp och ner, det går liksom inte att förklara känsla. Det känns också som att det blir värre när jag har några jobbiga killar i min klass som hela tiden ska vara så dryga, asså åh, jag står snart inte ut, damp, och dom fattar ju så otroligt lite, hoppas dom inte läser det här, eller jo, hoppas! hahah :P

Jag sitter nu i datasalen och borde fortsätta jobba med mitt svenska arbete, det är typ en uppsats om språk eller vad man ska säga, men jag har liksom inga idéer kvar så jag passar på att göra massa andra saker på datorn som är så mycket roligare.

lisalindgren


100126

Måste säga att det har varit skönt att ha varit hemma, mest för att slippa spanska och andra tråklektioner. Men i eftermiddags så tog jag tåget till Mora. Direkt från tågstationen gick jag och hämtade mina sulor och så väntade en tråkig promenad hem, men jag hade sån tur att en skidgym buss kom åkande förbi mig så jag fick skjuts hem.

Sen ikväll har jag pratat med lite folk hur läget ligger till för mig och jag måste säga att det känns lite bättre nu, tack till er alla! Måste också säga att jag har en underbart snäll sambo! <3




Jag vill ha den här supercoola rosa klocka, den känns verkligen som jag! I love pink <3




lisalindgren.


100126

5 dagar kvar av Januari, håll ut!

Igår efter styrkan åkte jag hem till Borlänge. Jag kände att jag orkar inte ha det så här längre så jag åkte hem för att vila upp mig. Har även börjat ta medicin för att försöka bli bättre så imon hoppas jag att jag vaknar upp och känner mig toppen. Jag hann iallafall med att träffa två underbara personen på stan, det blev fika i 2 timmar plus en massa prat, älskar er tjejer!




100125

Dagen har gått fort och jag har inte gjort någonting i skolan, som vanligt. Men jag fick iallafall reda på att jag fick MVG i naturkunskap.

Linnéa från Norberg är här på antagningsdagarna, hon hade med sig godis till mig och Frida, men tyvär så kom några muppar och åt upp det, fy skäms, inte göra så!

Snart ska vi ut och springa och sen blir det syrkegympa. Hoppas på att kroppen ska funka bra. Måste ju nämligen kännas riktigt bra eftersom att jag åker till RUMÄNINEN om två veckor på EM, hur coolt är inte det liksom??

lisalindgren.


remember!

Såg precis att jenny skrev min blogg tre gånger i sin, så jag kan ju inte vara sämre:

http://jennyyeriksson.blogg.se

http://jennyyeriksson.blogg.se

http://jennyyeriksson.blogg.se


Kom ihåg att kolla in denna underbara persons blogg! <3

100123

Det har varit en riktigt slapp vecka i skolan, inge plugg, men allt kommer på en och samma vecka.
Igår var en det en trevlig kväll, jag och Frida, Julia och Elsa och 2 till naturtjejer var och åt pizza på stan. Jag gillar naturklassen mer än min egna, vi är en ren idrottsklass och det är så mycket uppdelat vilket är tråkigt. Men jag hoppas att det kan ändras.

Idag har jag tävlat och det kändes faktiskt ganska bra i kroppen så det går framåt iallafall. Hoppas på en lika bra dag imon om inte bättre. Efter tävlingen har jag bara slappt, jag blir alltid så slut i kroppen efter att ha tävlat så jag orkar inte göra någonting annat.

Jag tycker ni verkligen borde ta att kolla in min superbästakompisbästablogg, http://jennyyeriksson.blogg.se , Glöm inte det nu!!!

Lots of Love, LL     


100119

Livet rullar på in här i Mora. Igår var det måndag och dom dagarna brukar alltid bli lite mer stressiga än andra, även fast jag slutar tidigt. Idrottsgalan tog upp hela kvällen och jag är verkligen jätteglad att Helena Jonsson fick jerringpriset, jag hade fått total damp om zlatan vunnit det, men som tur var vann han inte. Min klubb, Stora Tuna OK, var även med i tv, happy!

Idag körde vi långabackintervaller, men jag var inte med utan bara åkte lite lungt. Börjar känna mig lite bättre nu och jag hoppas den känslan håller i sig till helgen, då j*vlar ska jag åka fort.
Annars hade vi som vanligt 40min spanska på eftermiddagen följt av en och en halv timme samhällskunskap, EN OCH EN HALV TIMME, det är en och en halv timme för mycket för min del, det jobbigast med det är att jag inte fattar någonting.

Nu är jag iallafall hemma och kanske borde ta och läsa i min samhällskunskapsbok, men jag har verkligen ingen lust, för det är booooring!


100117

Helgen har gått fort och nu är jag tillbaka i Mora efter att ha varit i Östersund och bott i Södergrens snygga stugor. Tävligarna gick inge bra. Igår var jag rädd i skolan och mådde inte så bra så det enda jag ville när jag var ute och åkte var att ta mig runt, och det gjorde jag, blev faktiskt inte sist som jag trodde att jag skulle bli när jag var ute och åkte för det var verkligen en hemsk tur. Idag åkte jag till andra kontrollen och sen bröt jag för det kändes inte bra idag heller. Det är riktigt jobbigt just nu, inget funkar, varken träning eller tävling. Men det mest jobbiga är nog vilja, jag vill ju så hemskt gärna, jag älskar det jag gör och jag verkligen brinner för det.
Jag har också märkt att få personer inte förstår hur jag tänker, eller rättare sagt MÅNGA personer. Men jag vet att det finns två som gör det, min mamma, hon vet verkligen hur jag tänker vilket är skönt för då finns det personer som gör det. Den andra är min tränare, det viktigaste tycker han är att man berättar massa saker, hur man mår och... allt! Och han förstår mig vilket också känns jätteskönt. Så nu ska jag tillsammans med några människor hjälpas åt så jag framförallt ska våga utsätta mig för en massa och sen så, då smäller det, bort från skiten till eliten!

lisalindgren.

100115

Dagarna går fort och det är redan fredag kväll. Skolan rullar på som vanligt och idag har jag haft sista naturkunsapslektionen, det känns riktigt härligt nu. Jag stresspluggade jättemycket igår kväll inför provet idag och det gick helt okej, jag hoppas på ett mvg i slutbetyg.

Efter skolan åkte jag och Frida med min föräldrar upp till Östersund så nu sitter vi alla 4 i soffan och kollar på let's dance. Imorgon är det tävling och jag hoppas att jag vaknar upp imon och känner en good-feeling i kroppen!

Nu orkar jag inte skriva något mer.

Love Lisa

100111

Klockan 7 ringde den där förbannade jävla klockan. Usch, ville verkligen inte gå upp. Men efter ett tag lyckades jag ta mig upp och så var jag inne på den vanliga morgonrutinen. Sen var det dax för den efterlängtade skolan, host* som jag gick till med ett glatt humör (eller inte). Men jag tog mig igenom skolan och efter att ha slutat drog jag hem till Torgny där det väntade lite halo, ett tv-spel för dom som inte visste det. Sen blev det hem och diska och förbereda vad som skulle handlas. Efter att ha varit vid affären började jag lite smått laga mat så man skulle ha det mesta gjort till efter träningen. Sen har kvällen rullat på, träning, mat, diska, duscha, kollat på tv mm.
Måste säga att av spårlöst fäller man tårar.

Nu måste jag sova så jag orkar med träningen i morgon bitti, hoppas på varmare tempratur och ett bra före.

LL



100110

Idag är det ju 10 januari och det betyder att Ingrid fyller år, om du ser det här så, Grattis! Hoppas din dag har varit underbar!

En dag full av skidor på tv, det gillas stort! Men nu är det ju slut och skolan börjar och det gillas inte lika mycket. Usch då, jag har ångest för den där skolan och mår så himla dåligt. Jag vill ju ha jättebra betyg och det betyder att jag måste plugga jättemycket och det blir jag väldigt deprimerad av. Men men, det är väl bara att kämpa och jag vet ju att jag inte kommer få toppbetyg men jag vill iallafall slå skidkillarna i min klass. Ojdå, det blir som en tävling nu, inte bra, men jag vill så gärna ha bättre betyg än dom, haha. Äh, får se hur mycket tid jag orkar lägga ner.

Snart ska jag sova och ladda för den otroligt roliga dagen imon (eller inte), det enda roliga är att man ska träffa kompisar. Sen slutar jag ju innan ett imon och det är ju ganska soft. Men jag ser verkligen inte fram emot en och en halv timme englska på morgonen, buhu, rädda mig! Nejdå, jag står ut (hoppas jag)!

Godnatt
Love Lisa Lindgren


100109

Ännu en morgon då jag blev väckt och den här morgonen hade jag extrem träningsvärk. Jag kunde knappt klä på mig kläder, men under dagens gång har det gått bättre med att röra sig. Faktiskt så känns det lite bra att få träningsvärk ibland för då vet jag att en del muskler är lite svaga och tränigen har gett någonting.

Jag blir snart tokig på denna kyla, man kan typ inte göra någonting. Jag skulle ut och jobba men det var för kallt så jag åkte hem. Sen kan man ju inte ens träna när det är så kallt, det är extremt jobbigt att andas och man kan förstöra luftrören, så det är inte så smart.


Det är riktigt tur att tour de ski är på tv. Då kan man slappa framför tv samtidigt som man kollar på skidorna, det är så perfekt i denna kyla.

LL

Ojdå!

stavar visst en hel del fel, men jag hoppas ni står ut med det!


100108

Imorse vaknade jag av att mamma ringde mig. Det är inte speciellt kul när man blir väckt sista morgonen man har chansen att sova.
Vid lunch åkte jag iväg till sjukhuset och efter ett velande hit och dit så bestämmde jag mig för att ta blodprov. Jaf fick faktiskt en tapperhetsmedalj, haha. Nästan pinsamt ju.
Sen väntade lite jobb här hemma, men all jobb är färdig för denna deg vilket känns riktigt skönt. Så nu sitter jga i soffan och har det bra, snart börjar damerans skidskytte som jag ska föjla under dager samtidigt som jag måste packa för jag ska och träna och sen direkt efter det ska jag träffa lite människor och ha kul!

Nu startar dom, ha det bra!

Lisa Lindgren

100107

Shit va svårt det ska vara och ändra header, den blir aldrig som jag vill och jag fattar typ inte hur man ska göra. Men ändrat har jag nu iallafall gjort, så nu får den se ut så här.

Imorse vaknade jag och Frida lite innan 11 pga någon teleforn som ringde. Sen gjorde vi inte så mycket fram till lunchen som vi åt hos min mormor samtidigt som vi kolla på skidorna. Riktigt härligt att se Daniel Rickardsson vinna! Sen åkte vi till sjukhuset där jag gjorde lite saker och imon kanske jag ska dit igen och ta prover.
Sen drog Frida till Mora och jag på friskis, det var ett afro power dans som stod på schemat och jag som aldrig brukar dansa tyckte det var svårt att hänga med, men efter ett tag gick det bättre. Det var faktiskt också ganska kul. Jag önska det fanns sånt här friskis i Mora, men tyvärr!
Det kanske blir ett intensivnpass imon innan jag ska träffa kompisar som jag så mycket längtar efter även om det inte var så många dagar sen jag träffa en del av dom. Men när man bor i Mora brukar det ta ganska lång tid innan man hinner träffa alla så nu när det är lov gäller det att passa på!

Sleeptime nu!

Lisa Lindgren

Promenad med Frida!




100106

Äntligen var man hemma från Arvidsjaur!
Tågresan var inge kul, jag lyckas inte somna för jag hade ont och jag kanske sova max 2 timmar så nu är jag ganska trött.

Tåget blev väldigt försenat, vi stod still någonstans nedanför Umeå. Vi skulle komma till avesta kl 6 men vi kom till Gävle någongång vi 8 och därifrån åkte vi taxi hem.

Så nu sitter jag och Frida hemma hos mig och kollar på skidorna och slappar.

LL


tävling sliter!

I eftermiddag har jag inte känt mig så bra. Jag brukar ofta må lite sämre efter en skidtävling. Och idag har jag känt mig lite illamående och ont på olika ställen i kroppen. Usch, jag gillar verkligen inte det. Plus att jag också fick ont i luftrören pga att det var så kallt när jag tävlade, så jag hoppas nästan det blir inställt imon.

Vi har också varit hos några släkting till mig idag igen och fikat. Sen när vi var och köpte pizza blev det bråttom hem för att se herrans sprintfinal och vi hann. Annars har vi bara hängt framför datorn och så har jag och Frida skaffat Spotify, haha, vi måste vara dom sista. Vi är iaf jätte lyckliga att vi har det!

Snart blir det att krypa ner i sängen och ladda för revanch om det blir någon tävling imorgon.
Förresten vet jag typ inte hur man fixar bloggen så den får se ut som den gjorde innan, men någongång ska jag ta mig ann att orka ändra den.

Puss och Godnatt!
LL

100104

Första natten i Arvidsjaur är avklarad och det är också den första tävlingen. Masstart medel var det idag och nu ska jag berätta lite hur det gick: Jag var snabbast i starten men jag fick ju också stå längst fram, påväg mot första tog jag en dålig genväg och redan då kom många ikapp, sen så kände jag mig lite stessad och det gick inge vidare bra, blev 6:a. Men det är bara att glömma och ta nya tag! Jag brinner för sporten och jag vill så gärna vinna. Någon gång ska jag lyckas, så är det bara och jag ska göra allt!

Det var också grymt kallt, det var verkligen riktigt jobbigt i luftrören. Det känns som att antingen så är det för kallt för att tävla eller så finns det för lite snö.

Snart väntar mat och ikväll vet jag inte vad som händer, det blir kanske att åka runt i Arvidsjaur och träffa släkt.

LL

100103

När jag skulle skriva i min rubrik började jag 09... Men sen kom jag ju på att det är 2010!

Tiden går fort och jag har inte fortsatt att ändra bloggen men det kommer väl.

På nyår bakade jag iallafall en daimtårta som var supergod, hoppas dom andra tyckte det med! och det blev faktiskt ett riktigt lyckat nyår med massa lek och bus! Jag somnade ungefär kvart över 4 efter lite tjat, förlåt kompisar, men jag är ju ganska seriös av mig när det gäller min idrott!

På nyårsdagen kom Frida. Det var en seg dag fast jag hann med att träna och jobba.

Den andra januari åkte jag och frida till kupolen och kollade på erik och kalle från idol, det var kul men p&l är tusen gånger bättre. Vi åt där och sen drog vi hem och packade. Kl 18.18 gick tåget mot Gävle, redan då gick det segt. Väl framme i Gävle skulle vi vänta i 3h till nattåget, så vi var lite på stan och kollade på film. Sen kom tåget och jag kan ju säga att det var ingen höjdarnatt. Jag sov kanske en timme eller nåt, så jag har varit trött hela dagen. Efter tåget blev det minibuss till Arvidsjaur och kl 11.45 anlände vi hit. Så idag har vi tränat ett lungt pass och besökt massa släkt.

Nu ska jag iallafall sov och ladda inför morgondagen!
Godnatt,
LL 

RSS 2.0