första kvällen

Nu har jag kommit hem från p&l. Det var en sjukt rolig kväll!
Det var riktigt coolt att kolla när promoe framförde svennebanan men det var typ enda låten man kände igen. Men mest drag var det när Lykke Li stod på sen. Sen kollades det också lite på A camp, Mötley Crue....

I morgon fortsätter festen med bla Erik Hassle, The Sounds och Mando Diao!

äntligen

Det sista passet är avklarat. Så nu har jag tjänat ihop en hel del pengar till klubben plus att jag får en gratis biljett.

Nu har jag precis fixat mig och ska ta och cykla tell stan och träffa lite människor och lyssa på musik, ska bli så kul!


öl, öl och ännu mera öl

Ännu en dag bland ölen på campingen har gått och bara en återstår! Jag har lärt mig att folk uppskattar det vi clean town människor gör, men var gör man inte för att en festival ska kunna anordnas i vår stad.

På kvällen har jag tillbringat tre timmar i bergebo för ett möte med alla skidjuniorer. Det känns riktigt stort att man blir junior till vinter men mötet var i alla fall jätte tråkigt.

Nu är det också bestämt att jag och Linnea åker till göteborg på söndag för att träffa den mest efterlängtade personen, Hanna!  Det ska bli så kul :)

Snart måste jag sova för det kommer bli en låååång dag i morgon!
hejdå


En dag på campingen

Idag vaknade jag tidigt och cyklade iväg mot campingen för att jobba. Jag jobba med något som kallas för clean town och meningen med det är att vi ska städa och hjälpa till och hålla snyggt för p&l vill bli sveriges renaste festival.
En natt har gått och det såg redan förjävligt ut. Jag skulle aldrig bo på campingen för det är verkligen riktigt äckligt.
Vi gick runt och plocka massa skräp, fast det var lika mycket skräp som burkar. Det är liksom ingen måtta på allt drickande. Jag fick förklarat för mig av en fastivalbesökare att det typ är normalt att dricka en låda per person på en kväll, det är sjukt mycket! Det vidrigaste av allt är nog när man hittar kondomer mitt på gatan.
Med solen som stekte jättemycket och av all öl som man råkat spillt över sig och av förskylningen som fortfarande sitter kvar så kunde dagen bara sluta på ett sätt: huvudvärk!

Imorgon ska jag tillbaka och göra samma sak igen på samma ställe, inte så kul!
Men det är faktiskt lite kul att gå runt och titta på en massa folk, en del är också jätte trevliga och pratar med en.

Nu är det bara två dagar kvar till de stora speliningarna sätter igång och jag tycker det är jätte häfitgt att mötley crue kommer och spelar här i Borlänge, det är ju typ ett av världens största rockband! 

bilder från campingen kommer..

Kram!

Förskyld

Äntligen har solen och värmen kommit. Men jag är så duktig att pricka in förskylning vid rätt tidpunkt. Jag har knappt varit ute på tre dagar eftersom jag vet att bakterier sprids när det är sol och jag vill ju inte bli ännu sjukare så jag missar årets fest: peace and love! Campingen öppnade idag och jag ska dit i morgon och jobba så jag får ett pass för jag orkar inte lägga ut 1300kr.
Sen har jag inte heller tränat på ett tag men så fort jag blir frisk sätter jag igång med träning för oringen. Jag har alltid haft en dröm om att vinna en etapp. Jag vet att om man vill så kan man!


Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag precis som många andra skaffat blogg!

RSS 2.0