klännigar

Här är två supersöta klänningar från h&m som jag vill ha. Den blå kostar 199kr och den blommiga 149kr, billigt!







10.03.29

Hejsan hoppsan!

Har typ inte haft nå lektioner idag :O så dagen har varit riktigt slapp. Tänkte iaf vara lite duktig och plugga nu, känns som om jag aldrig gör det nu för tiden!

Puss


10.03.28

Har visst glömt att skriva i helgen :O
Men nu har jag tid :)
Så vad har jag gjort i helgen?
Jobbat :( som tur hjälper pappa till (Y), tränat två pass :) , varit på hockey med bror och hans kompisar då jag lyckades ta mig in i baren fast jag ljög lite :/ , stressat på kupolen då jag hitta låga svarta gummistövlar som jag måsta ha med på OL tävlingarna när det är lerigt...

Befinner mig nu i Mora och laddar inför påskcupen som blir den här veckan. Tre tävlingar på tre dagar, det passar mig utmärkt eftersom jag föddes som tävlingsmänniska!!! :D

lisalindgren

10.03.25

Jag skrev min uppsats på 3h idag och det var 3 jobbiga timmar. Att sitta still och tänka i evigheter är inte min grej men det gick bra iaf.
Har även hunnit med att växla in mina Euro :)

lisalindgren

10.03.24

God kväll!
Dagen har gått fort och skolan var tråkig. Imorron har vi en varför-uppsats som börjar kl 8 och så har vi 4h på oss. Tänkte ha med mig någonting gått men ingen vill hänga med mig till stan :/ lata skidåkare!
Och imon så händer det, det jag längtat efter, H&M:s nya kollektion ska ju komma till butiken så imon ska jag åka in till stan och kolla om den finns där. Mora känns ju lite efter så det skulle inte förvåna mig om det inte har kläderna :/
Annars så har vi tränat idag och det kändes inge bra i kroppen. The bad and weird feeling har plötsligt kommit tillbaka. Kände mig konstig på svenska idag men det går inte att förklara känslan, usch, det är så himla läskigt och läkaren säger att jag måste lita på dem så jag antar att jag måste göra det? :O

lisalindgren

10.03.23

Livet rullar på som vanligt i min och fridas lilla håla. Skolan håller på att ta död på mig ibland, men snart är det ju lov!
Har också kommit på att jag har ett STORT och enormt JOBBIGT problem! haha. Vill bara att allt ska vara så himla enkelt, men tyvär är det inte så :/ problemt gör att jag på något sätt längtar jättemycket till skolan, så nu ska jag sova så det blir skola så fort som möjligt! :)

lisalindgren

10.03.21

Jag orkar inte skriva så mycket om vad som hänt idag.

Har iaf kollat på Northug! och andra skidåkare fast idag blev det på tv istället, vädret var ju inte på topp. Sen har jag varit och firat farmor, pluggat och åkt tåg till mora.

Intressant?

lisalindgren


10.03.20

Northug vann idag och jag är så jävla glad för det! :D annars har det varit en rikitgt trevlig dag inne i falun med mycket trevligt folk!

Pallar inte skriva mer, Godnatt!

lisalindgren

10.03.19

Skolan gick snabbt idag som nästan alltid. På resursen sa vår lärare att vi skulle gå på stödmatte. Ingen i klassen gick förutom jag, snacka om oseriös klass, men jag ligger hundra år efter så jag bestämde mig för gå.
Idag var jag också med på träningen. Det var någon kille där med skidor och pjäxor från salomon och atomic så vi fick testa på hur de senaste skidorna och pjäxorna kändes och jag måste säga att jag gillar salomons nya pjäxor! Ska nog försöka söka kontrakt även om chansen inte är så stor att jag får ett kontrakt, men man kan ju alltid hoppas.
Sen blev det tåget hem och nu så sitter och kollar kläder på nätet och längtar tills den 25:e mars :)

lisalindgren

vill ha klänningar från HM nu!

Ikväll så gick jag och Frida till stan en snabbis då vi handlade godis och nagellack :) Sen har vi varit nyttiga och ätit lax till middag. Kan även alla glosor tills imon (tror jag?) och nu blir det att sova!

Har förresten totalt damp på H&M. Det kommer in en ny collection med nya fina klänningar som jag vill ha. Men när jag gick in och kika på hemsidan stod det ju sold out på varenda. Hallå, det kom ju nyss? vill verkligen få tag på en del av de där klänningarna så jag hoppas de kommer in fler eller iaf kommer till butiken.

lisalindgren

10.03.18

Som vanligt var det skola på förmiddagen. Jag åt en snabb lunch och sen tränade jag i typ 30minuter vilket inte var så länge men iaf tillräckligt länge för att vara förkyld.
Nu pluggar jag engelska glosor som vi har tills imon och om någon timme har vi teori.

lisalindgren


10.03.17

Jag kan börja med att meddela att det var en kul kväll på festen igår :)

Idag hade jag spanska prov på morgonen och det gick S K I T! Hoppas jag klarar G iaf, då är jag nog nöjd för jag glömde att träna på en del saker.
Sen rullade skolan på som vanligt och efter det var det träning då ingen av oss tjejer var med pga av sjukdom eller annat. Så det blev en lugn eftermiddag då det inte hänt någonting speciellt.
Har nyss varit ute och gått med Julia och Lovisa. Kände att jag behövde luft nu när det inte blir nå träning. Men jag hoppas nästa jag mår bra imon så jag kan ta mig en löptur.

lisalindgren


strawberry swing

Hb resultatet var bra :) Slipper bekymmra mig på länge nu.

Skolan gick snabbt. Först spanska där vi öva inför provet och sen Sam då det inte hände så mycket.
 Är hemma nu och känner mig riktigt sugen på någonting gott! nehe, vad ovanligt tänker ni, men jag kan inte rå för det ;) Ska nog gå och handla glass sen, glass i stora lass :D vill helst ha B&J men det är för långt att gå till ica och dessutom kostar det så himla mycket. Det kommer bli ganska mycket ben & jerry's till sommaren så jag nöjer mig med GB:s än så länge men det ju inte nå fel med de heller.

Ikväll är det SM fest. Ska kanske dra dit en sväng och kolla lite ;)

10.03.16

Godmorgon!

Nu sitter jag och försöker lära mig massa spanska glosor. Morgonen har varit helt undebar, så här borde varje dag starta. Vaknade tidigt, åt frukost, var på samligen, gick ut och gick i ca 15min, åt lite mer frukost, duschade och nu pluggar jag och lyssnar på musik. Mendan jag sitter hemma och har det bra sitter en del andra i skolan. Såndan dagar vill jag ha mer av, fast nej, jag hade helst av allt vairit ute och åkt skidor i det fina vädret!

Nu ska jag inte slänga bort min förmiddag framför datorn. Ska snart gå till sjuksyter och ta ett Hb och jag hoppas på ett bra resultat!

Hoppas ni får en riktigt skön dag och att er morgon börjat lika fin som min :)

lisalindgren


follow me

Ikväll har vi ätit pizzakit, gott och enkelt att göra! Sen har jag pluggat så nu kan jag nästan hälften av glosorna vilket betyder att jag måste plugga jättemycket imon för att jag ska kunna allt. Men senast jag hade spanska prov pluggade jag typ inget och fick VG ändå :) men nu har jag inte varit i skolan på evigheter så jag ligger efter.

Imorgon ska jag ta en lugn morgon, får se vad som händer men det blir iaf inge träning :(

Nu ska jag sova!

Puss.  lisalindgren

10.03.15

Ingen skola på 2 veckor men idag så var jag där och det känns som jag missat massor. Har visst prov på onsdag och jag kan ingenting, så nu blir det att plugga mycket :(

Annars har det inte hänt så mycket. Frida är och handlar och jag ska ta och lära mig 50 spanska glosor nu!


10.03.14

Jag har damp. Jag är arg, sur och ledsen! Vill inte, orkar inte. Vet inte vart jag ska ta vägen vill bara att allt ska vara bra. Vill träna, vill tävla! Är inte lycklig annars :( eller jag vet att man kan KÖPA LYCKA! Jo, det är så, lycka kan köpas eller iaf kan jag köpa lycka :) Hatar att vara sjuk, VERKLIGEN HATAR! Vad är ett liv utan träning lycksom? har funderat länge och har inte kommit på ett svar! Om jag aldrig kommer bli "frisk" tänker jag DÖ! För det finns ingen mening att leva utan träning, så är det bara!

Tack för mig, hoppas ni förstår! Vilken bra start på dagen :)


bra låt som vann

Oj va många inlägg jag hann med idag, men det är inte så konstigt för jag är ju sjuk :(

Ska sova nu

Godnatt!

lisalindgren

damp

Kollar på melodifestivalen och holler tummarna för? vet inte vilken jag ska välja men tycker iaf att salem, anna och eric är bäst :)

Och bara så ni vet, jag vet att ni ljuger! Jag vill ha en plasikopration, så är det bara!

sitter och väntar modigt på marken

Jag har nu varit utanför dörren. Var nämligen till affären och handlade godis, veckorevyn och en bok på rean. Pappa betalade allt :) Jag köpte också en smothie för jag vill blli frisk!


the sun

Såg nyss att min granne satt på sin altan och solade. Vill också gå ut och sola men jag är ju sjuk :(




Jag och Linnéa i sommras då vi bada från båten.

Vill ha sommar, fast först vår och fina skidturer! :D


<3



Jag och min misse för något år sen!


skidor x2

Det är riktigt spännande att sitta och föjla JSM på datorn. Mina klubbkompisar har lyckas riktigt bra, Gu vad man känner sig stolt att vara domnarving :)
Min högsta önska just nu är att bli frisk, HELT FRISK! Inte bara att min förkylning försvinner utan också att allt annat krongel försvinner, vill bara att allt ska bli bra så jag kan börja träna, PÅ RIKTIGT! Jag drömmer om den dagen, jag längtar, vill ha sommar och höst, då blir det grundträning!<3


10.03.13

Godmorgon!
Vaknade redan vid 5 och tog pulsen, det visade sig vara jättehög och då fick jag panik. Men jag hade inge feber som tur var och då kunde jag somna om.
Så jag vakna vid 9 och åt frukost. Nu ligger jag i soffan och kollar på massa skidor på TV. Den enda fördelen att vara sjuk nu är att det är skidor på tv och man kan ligga inne hela dagen och kolla, fast jag hade helst velat tävlat idag. Men jag ska föjla live sändningar från tävlingen idag och jag håller självklart tummarna för att Mora skidgym. tar hem titeln som bästa skidgymnasiet!


I never felt this way before

Tåget hem var segt men nu är jag äntligen hemma, ska vila hela kvällen :) fast jag hade hellre velat varit i Hudik och åkt pursuiten imon. Det känns som om den klassiska banan skulle passat mig perfekt och så kan jag inte vara med :(


10.03.12

Igår så vaknade jag upp och kände mig inte hundra. Men jag åkte till stadion och började testa skidor och kände att det inte fungerade så det blev ingen tävling för mig. Jag som mest ville åka JSM för den klassiska sprinten och så blev det inget. Så jag fick kolla på tävlingen och heja på mina kompisar. Det såg verkligen roligt ut när dom åkte och jag tror jag skulle ha en bra chans om jag varit med.
På kvällen var det prisutdelning och kamratmåltid och jag önskade att jag mått bättre men icke.

Idag vaknade jag upp och mådde inte så bra. Är förkyld och kroppen och huvudet mår inte heller bra. Så jag ska ta ett tåg hem på eftermiddagen, så det blir att vara hemma hela helgen och vila upp mig, jag hoppas på att bli bättre så jag inte missar träningen nästa vecka för jag älskar verkligen att åka skidor på våren.

lisalindgren

10.03.12

Igår så vaknade jag upp och kände mig inte hundra. Men jag åkte till stadion och började testa skidor och kände att det inte fungerade så det blev ingen tävling för mig. Jag som mest ville åka JSM för den klassiska sprinten och så blev det inget. Så jag fick kolla på tävlingen och heja på mina kompisar. Det såg verkligen roligt ut när dom åkte och jag tror jag skulle ha en bra chans om jag varit med.
På kvällen var det prisutdelning och kamratmåltid och jag önskade att jag mått bättre men icke.

Idag vaknade jag upp och mådde inte så bra. Är förkyld och kroppen och huvudet mår inte heller bra. Så jag ska ta ett tåg hem på eftermiddagen, så det blir att vara hemma hela helgen och vila upp mig, jag hoppas på att bli bättre så jag inte missar träningen nästa vecka för jag älskar verkligen att åka skidor på våren.

lisalindgren

10.03.10

Idag har jag åkt JSM. Det var verkligen jätte länge sen jag åkte en stor skidtävling. Mitt mål var att det skulle känns bra i kroppen och att jag skulle ta ut mig och jag lyckades! Jag låg ner i efter att jag kom i mål för jag var så slut och jag kände nästan att jag ville kräkas, är så himla glad, vilken härlig känsla det var, äntligen så vågade jag! Placeringen blev inte lika bra men vad gör det?! Jag kan ju inte jämföra mej med övriga människor i fältet eftersom jag har haft en massa motgångar och en riktigt jobbig tid om man ser tillbaka. Men jag bryr mig inte om det, jag skiter fullständigt i det, jag försöker blicka framåt. Jag tycker det är så enormt kul och det är ju det viktigaste och jag vet att jag kan eftersom att jag en gång i tiden varit riktigt bra, så jag har självförtroende och motivation och jag tycker så är så enromt jävla kul!!!
Om man inte själv lyckas bra på en tävling är det så himla kul att glädjas åt andras lycka och det är så kul att bara vara på tävlingsplatsen och heja på de andra kompisarna :)

På prisutdelningen kom jag och två andra tjejer 2:a på lagtävlingen så vi blev 100kr rikare på intersport plus att vi fick en liten plakett ;)

Imorgon är det klassisk sprint som väntar vilket ska bli mycket kul!

lisalindgren

10.03.09

Tänkte hinna med ett inlägg innan jag ska sova.
Vi kom till Hudik ungefär vid lunch och då åkte alla till en thairesturang. Vi drog sedan vidare mot station där vi lastade av våran vallavagn. Sen blev det att åka till hotellet och byta om för att provåka banorna. Backarna är verkligen jobbiga men det är ändå en sjukt rolig bana, som en karusell.
Sen blev det att åka hem, duscha, handla och sen väntade kvällsmat. Inte så god så jag åt lite kakor efter :/

Nu har vi kollat på Tv och det är också dax för oss att sova och ladda inför morgondagen :)

lisalindgren

10.03.08

Idag har jag varit hos mormor, vi satt på balkongen och fikade. Det var inte meningen att jag skulle fika, det bara blev så. Vi brukar alltid sitta på balkongen och fika när det blir vår. Och det var jättevarmt :)
Sen har jag tränat i 40minuter, vill inte bryta ner kroppen alltför mycket. 2 dagar kvar till SM ju :D åker imon bitti och det kommer verkligen bli super kul! Speciellt nu när det kommer bli sol och varmt!

Sen har det inte hänt så mycket mer idag förutom att jag packat, men än så länge är jag inte färdig. Det är typ tusen skor som ska med tex. tre pjäxor...

lisalindgren

10.03.07

Jag ställde klockan på 07.20 för att inte missa försnacket och starten i vasaloppet. Måste alltid kolla på det, är en tradition och det blir inge riktigt vasalopp utan att se starten. Jag höll tummarna på Martin Johansson, min förebild och idol :) men när jag såg att han inte var med i täten höll jag på Tynell och det var ju nära att han vann. Det var verkligen riktigt spännande att se målgången på plats.

Vi åkte hem ungefär vid två och det har inte hänt så mycket mer idag förrutom att jag bakat kladdkaka, mums<3 det sista sockret på länge!

En vecka lov till återstår, det känns riktigt härligt :D åker till Hudik på tisdag morgon och tävlingarna börjar på onsdag :)

lisalindgren


hela världen är så underbar

Sprinten gick inte som jag tänkt mig. Kände mig inte så motiverad när jag stod på startlinjen och jag kände mig seg. Men jag vet att jag kan bättre och det är ju bra att jag har självförtroende iaf :)
Jag sprang snabbt hem och duscha, sedan cykla jag fort till stan där jag mötte folk och så blev det pizza, mums!
Nu sitter jag, mamma och hennes kompis i soffan i lägenheten och kollar på melodifestivalen. Jag äter också godis, men nu har jag faktiskt bestämt mig för att jag ska sluta efter sportlovet och jag måste, jag äter tok för mycket och jag är beroende :(

10.03.06

Jag vaknar på morgonen av ljuset. Älskar solen<3 men gillar mindre att den väcker mig.
Jag har inte alls gjort mycket idag, ätit frukost, städat och... typ datorn :P väntar på att mamma ska komma. Pappa är sjuk så mammas kompis hänger med isället. Sen ungefär vid 3 startar jag. Ska bli så spännande att åka 100m :)


10.03.05

Igår väckte jag Linnéa vid 8, längre orkade jag inte vänta för jag ville ut och åka skidor. 2 timmar skidåkning blev det i vasaloppsspåret, solen sken och allt var så himla underbart, det är så skidåkning ska vara :)
När vi kom tillbaka fixade vi mat och sedan skulle jag till sjukan en snabbis. Efter det blev det stan där jag handla en bodylotion som luktar jättegott, 31kr kvar på kontot nu, men som tur är sätter pappa snart in lite mer pengar :) Vi bestämmde oss för att fika på kaffestugan och så kom Jenny och gjorde oss sällskap. Senare drog vi tre hem till min lägenhet där vi åt mat, tittade på film, proppade i oss massa onyttigheter och hade det mysigt! :)
Jenny åkte hem och istället kom Cecilia och sov hos oss för hon vågade inte sova hos Adam :P

Imorse åkte Linnéa hem. Så då tog jag och Jenny en löptur i Mora. Det var så himla härligt väder :D Efter det var jag helt själv i lägenheten :( men som tur var elsa hemma (y) så vi kolla på the city maraton innan vi gick ner till vasaloppsmålet och kollade när Julia kom i mål.
Nu sitter jag i lägenheten alldeles ensam och kollar på tv och känner mig äcklad av socker :( ska sluta äta socker för det är inge bra med det :(

Imorgon ska jag åka vasaloppssprinten :) :) :)

PUSS!

10.03.03

Imorse tog jag mig upp tidigt för att jag och Cecilia skulle och träna. Det var hur fint väder som helst och Cecilia gick igenom massa om JSM banorna med mig hur jag ska göra bla bla...

Sen åkte vi hem där vi fixade oss för kupolen. Så då köpte jag äntligen den där jeansjackan<3 har två styckna nu :D men man kan ju aldrig få för mycket jackor. Såg även en annan supersnygg jacka som jag vill ha, kanske kan lyckas tjata på mamma lite, men är riktigt tveksam :/
Jag har även lämnat in min sommaransökan till Svensk markservice. Sen åkte jag och Cecilia till pappas jobb för hon vill se hur en kille såg ut som pappa jobbade med, hahahahaha :P

Nu står väskan färdigpackad och ungefär vid 7 åker vi och hämtar Linnéa och sedan drar vi vidare till Mora! :D

 


100302

Idag har jag varit med Carro och vi har pratat om massor. Verkligen BARA pratat om tex. gamla tider, sjukt kul!

Sen har jag varit på kupolen för jag skulle kolla på skor. Men istället fynda jag ett par jeans på H&M för 199kr, det är verkligen superbilligt fast mamma betalde ändå :) Jag hittade också en jeansjacka fast den har jag inte köpt ännu. Jag behöver ingen jeansjacka för jag köpte en förra året, men den här var snygg och jag vill ha en till som är lite mörkare, men vi får se.

Ikväll var det träning och efter det skulle pappa stanna på JSM möte. Nu är det iaf bestämmt att jag åker till Hudik nästa vecka :D

Annars har det inte hänt så mycket idag förutom att Cecila har kommit ikväll och imon bitti ska vi ut och åka skidor :)

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, jag och Linnéa åker nämligen till Mora, där Jenny befinner sig för tillfället, då blir det bus! :)

lisalindgren

långa nätter

Det blev 1h skidåkning på kvällen då jag tränade inför sprintSM. Snart är min sprut lika snygg och snabb som Petter Nortuhgs, eller inte :( men jag önska!

Ikväll har jag också ätit en av mina semlor och den var riktigt god! Jag kollade också på outsiders som hanlade om unga mammor. Dom var typ mella 14-16år gamla. Jag förstår inte hur man vill ha barn då, fast dom berättade att det inte var meningen.

Snart ska jag sova för imon ska jag nämligen träffa Caroline :) Hon bor bara typ 4 gator nedanför mig men ändå träffas vi sällan, kan ju bero på att jag bor i Mora. Senaste gången vi sågs var nog på höstlovet :S men imon är det dags igen! :D

lisalindgren

1/3-10

Idag är det första Mars, känns så himla skönt, snart är det vår!

Min morgon började med ett träningspass, 1h löpning. Sen har det inte hänt så mycket idag förrutom att jag håller på att baka semlor nu. Jag vet att fettisdagen redan varit, men jag har bara ätit en semla i år :( Så jag passar på att baka medans jag är hemma för jag älskar verkligen det! :)

Ikväll väntar mer träning :) måste toppa formen inför SM.

Puss!

RSS 2.0