morgonmänniska

Det var en kul kväll igår med grillning, spel och massa dricka (utan alcohol för min del).
Jag kom i sängs sent och trodde därför att jag skulle sova länge. Men 06.54 kolla jag på klockan och då var det  ljust ute och dax att gå upp. Det går bara inte att sova länge, hur mycket jag än fösöker.

Nu skirver jag på min engelska bokrecension och är snart klar med den. Google translate är bra, det går väldigt snabbt att plugga då. Sen ska jag  ta itu med lite ekonomi och körkortsteori. Sen har jag inte så mycket plugg kvar att göra på lovet eftersom jag glömde hälften i mora -.-
breakfast

uppe med tuppen som vanligt...

Igår hittade jag två linnen och ett par shorts på stan, vet inte om jag ska behålla allt. Men jag älskar när man bara går förbi ett linne man aldrig sett förut och så testar man det och det sitter verkligen hur bra som helst och det är verkligen superfint. Sådanna shoppingturer är roliga!
Annars höll jag i en karta för fösta gången igår och det var kul, mindre kul att det var koridorsOL som är jättesvårt -.-

Snart ska jag ut på ett träningspass, blir cykel+löpning i Romme. Sen ska jag ta cykel till Coop och handla för att sendan kunna baka en tårta. På eftermiddagen ska jag till en läkare och typ prata om min hälsa och sen vidare till Hanna och träffa lite folk :) Ska nog också sola om det är sol ute och plugga för jag måste.

lov

Godmorgon... eller ja, morgon har det varit ganska länge för min del som vaknar innan 8 varenda dag.

Under påskhelgen har jag bara vairt hemma och tagit det lugnt och legat ute i solen och blivit brun. Det är kul att man redan i april fått bikinilinje :)
Plugget går inte så fort framåt men jag ska ta tag i det och få undan så mycket som möjligt innan skolan drar igång igen och man möts av ett helvete.

Igår var jag med Carro som jag inte träffat på år och dar. Vi snackade hur mycket som helst om allt möjligt. Sen var vi också ute och cyklade i det fina vädret och svettades som tusen, en sväng till kupolen och ta en glass hann det också bli.

Snart ska jag och Hanna in till falun en sväng och sen väntar träning med klubben ikävll.
Annars på lovet ska jag plugga, träna, träffa kompisar, åka till stockholm över valborg där det ska springas orientering och ha kul. 

 


hello

Sitter vid datorn och borde plugga men det går inte. Har hög pepp musik på som gör att jag bara vill skaka loss och dansa, vill på fest, känner mig jättefest sugen. Men det får vänta :( eller så vill jag ut och springa, har verkligen jättemycket energi i kroppen men det är inte så konstigt så lite som jag tränar.

Det är bara två prov kvar plus ett nationella och sen lov, håll ut!

skön dag

Ekonomin var inställd på morgonen vilket betydde sovmorgon men jag vaknade 6.20 och gick upp lite senare. Kan aldrig sova när det är ljust och fint väder ute.
Jag skrev på min bokrecension som jag trodde skulle redovisas den här veckan men så fick jag ett sms av Jenny som sa att det var efter lovet -.- jag får se det positiva, mindre plugg på lovet eftersom jag gör det nu!

Annars har jag bara haft två slappa lektioner idag och nu på eftermiddagen har jag inte gjort så mycket mer än att varit med Lovisa och planerat va vi ska äta. Vi ska laga mat tillsammans den här veckan då alla naturare är borta.
Snart ska jag vara duktig och börja plugga lite inför proven den här veckan så jag slipper sitta och stressgöra det kvällen innan. Alla andra är ute i solen men jag får ju inte, men snart SNART får jag med och då ska jag också bli brun! :)

LL


går på antibiotika

Förra veckan tänkte jag åka till bruksvallarna och träna men på torsdags morgon kände jag att någonting inte stod rätt till så jag avbokade den resan. Tur nog var det för på fredagen kändes det sämre och på lördagen var jag asförkyld. Helgen spenderade jag i soffan och det började bli bättre så jag tänkte att jag skulle åka till Mora på onsdagsmorgonen för jag får verkligen ångest av att missa skolan. Men då under natten vakna jag av att jag låg och skakade, stress och panik trodde jag det var men sen visade det sig att jag helt plötlisgt på säkert bara två timmar fått över 40 graders feber. Så på onsdagen orkade jag knappt göra någonting, kände mig som dödens och trotts alvedon i kroppen ville sig inte febern ge sig. Det blev en sväng till sjukan där jag undersöktes och tog en sänka som visade sig vara på 75 och inte 8 som den egentligen borde visa om man är frisk. Då var det bekräftat att jag hade bakterie i kroppen och troligvis är det lunginflamation.
Våren ser inte speciell ljus ut, har hostat sen v 10 och det kommer nog ta ett tag innan jag kommer igång på riktigt igen. Jag får sikta mot O-ringen för innan dess vet jag inte vad som händer, hur snabbt allt tar.
Jag orkar knappt med vardagen nu, blir anfodd så fort jag går upp för trappan. Men jobbigaste är nog hostan, jag har nästan hostat sönder revbenen på höger sida vilket gör att jag knappt kan röra mig på nätterna för det gör så himla ont,  jag känner mig lite halvt handikappad.

Nu går jag bara runt och hoppas på att allt ska bli någolunda bra så jag åtminstonde orkar ta mig ut på en promenad eller nått i det fina vårvädret. Vill ju helt inte gå miste om hela våren.

Söndag 3 april

Det var ett tag sen jag skrev men skolan gör mig upptagen. Det är så mycket att det enda jag kan göra när jag kommer hem från skolan är att plugga.
Igår tränade jag och snart ska jag springa ut på ett löppass, det är lycka!!!

I Fredags träffade jag Ingrid och vi gick runt på kupolen och snacka en massa. På lördagen blev det en snabb vända till stan, träning och lite bilkörning. Och idag har jag latat hela morgonen och hunnit varit ute på tur i Borlägne... ;) Håller på med min svenska nationella till och från, tror den kommer bli bra. Vi ska hålla tal i aulan och jag ska prata om hur kläder signalerar oss.

Den dagen jag får mindre plugg ska jag försöka blogga mer men jag tror det kan dröja ett tag, tyvär...

/Lisa

RSS 2.0