uppdatering!

Jag har inte hållit vad jag lovat. Skulle ju börja blogg när jag flyttade upp till Mora men problemet var den att jag inte hade nåt internet förra veckan men nu har jag det :D

Måste säga att det var huuur kul som helst att flytta tillbaka till Mora förra söndagen. Har längtat hela sommaren efter lägenheten (hålan), stentorp och alla underbara människor som finns här. Och nu är jag tillbaka till det vanliga livet som jag lever här uppe och jag trivs jättebra. Det bästa med att bo i en lägenhet är att slippa all tjat från föräldrarna som att man ska ta reda på sina grejer eller att man måste diska. Här slänger vi grejerna överallt och låter diskhögen växa till ett stort berg och man gör det man känner för, det här livet här uppe känns så himla fritt och slappt och jag gillar det. Träningarna är också superroliga, speciellt folket som man tränar med. Vi tvåor känns som en enda stor familj och alla är så himla gulliga av sig även om vi kan bli lite trötta på varandra ibland.

Det som händer här på kvällarna nu är att vi håller på att nolla ettorna och det är verkligen superroligt att se på. Men det bästa med ettorna (nollorna) är att dom både bär undan matbrickan och diskar de hemma hos oss. Det är synd bara att dom inte förblir nollor hela skidgymtiden för isåfall skulle man ju slippa diska vilket är jättetråkigt.

Nu har jag hunnit med en lite sammanfattning om vad som händer här iaf. Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt och det ska väl inte vara så svårt eftersom jag har internet nu :)

Men nu ska jag inte sitta här framför datorn längre utan börja laga tacopaj som ska bli klar tills Frida kommer hem från sitt styrkepass och sen blir det nollning ikväll.

Det här bilden från min och Fridas dörr får avsluta detta inlägg. Och jag måste säga att jag kommer nog aldrig tröttna på att ha älven utan för mitt fönster :D

10.08.02

Min blogg blir inte så uppdaterad nu för tiden men anledningen till det är att jag inte orkar. Men jag kommer börja någongång när skolan börjar så då kan ni ju gärna titta in. Jag känner att jag vill ha lite privatliv under sommaren, det där lät ju kul :p nej men det finns inte så mycket att skriva om men jag vet att det kommer finnas en massa när jag drar upp till mitt älskade hem men mina älskade människor till Mora :)
Sen är det ju inge kul för er att höra på när jag ska gnälla och klaga över att jag är sjuk hela tiden så jag låter bli att skirva i bloggen ett litet tag till.

Ha det bra!

LL


RSS 2.0