10.06.16

Igår var jag ute och rörde på mig. Gick 2,5km ganska snabbt + att jag sprang i viss nedförbackar. Efter träningen hade vi först möte om skattjakten som jag och några andra tunaungdomar ska hålla i för småbarn. Sen var det möte om jukola och gu vad jag ser fram emot det, blev så himla pepp och det ska bli så kuuuuul!! Jag längtar och jag hoppas att kroppen mår bra.

Idag tränade jag igen. Eller det blev inte så mycket träning men jag sprang i 25min så det går framåt iaf. Imon är det teknikträning i amsberg med alla andra klubbar. Så det ska bli kul att träffa andra folk än bara dom i klubben. För dom gjorde ju om i höstas att fler klubbar skulle träna tillsammans och jag har inte varit med på någon sån träning än :)

Sen har jag fortsatt med mina buskar/träd och nu har den stora saxen jag klipper med gått sönder igen :(

xoxo

piiiinsamt!

Jag var nu på kvällen och kolla på korpen fotboll, min bror var med och spelade. Sen cyklade jag och mamma till kupolen en snabbis. När vi kom fram mot cyklestället stod det en contanier. Mellan container och cykleställlet fanns en lite glipa, tillräckligt stor för mig tänkte jag. så istället för att cykla runt skulle jag såklart igenom den där glipan. Och vad gjorde jag? Jag åkte in med styret i container och ramla åt sidan och det gick hål i mina jeans och jag fick ett skrapsår. Asså det var ju bara föööör pinsamt! Det kändes som om jag var 7år. Nu skäms jag, hur kunde jag egentligen tänka så? Aja, jag nog inte så liten som jag tror jag är :P Och ledsen blir jag också, mina jeans är ju liksom sönder :(

10.06.14

Halloj!

vad har hänt den senaste tiden då? Typ ingenting speciellt!

Min hals är fortfarade inte bra, har någon äcklig blåsa så imon om jag har tur kanske jag kan få komma till sjukhuset och kolla upp vad det är, jag vill ju liksom träna nu och är hur pepp som helst på att köra intevaller, orkar inte vänta mer!

I lördags åkte jag iaf till Mora och hämtade alla mina grejer så nu står det fulla kassa med kläder som jag ska ta tag i att packa upp men jag orkar inte för tillfället. Sen blev det jobb när jag kom hem och det blev jobb på söndag morgon också. Måste säga att det känns lite konstigt att inte vara i Mora nå mer. Har jag liksom redan varit hemma en vecka och längre blir det -.-

Idag har jag heller inte gjort nå mycket, lata och börjat mitt arbete här på gården. Jag ska nämligen dra upp buskar/träd och det är asdrygt men jag få iaf 100kr/st och det är typ 7st så det är ganska bra betalt för det tar inte speciellt lång tid :)

Imorgon vill jag träna, men vi får se. Jukola närmar sig och det vore ju så jävla surt att stanna hemma. Förresten så är det ju också bara 2 veckor kvar till p&l, FATTA, 2 VECKOR!!!! har typ gått och längtat ihjäl mig i ett år och snart, snart så är det PEACE AND LOVE!

ADIOS!

10.06.11

Holaaaa!

nu är det ju sommarloooov! fast jag har ju ändå haft det hela denna vecka :D har ju varit sjuk och än är det inte över, har typ nå blåsor i halsen som svider när jag äter, inte så trevligt hönni :/
Jag måste, MÅSTE bli frisk nästa vecka så jag hinner träna nåt innan jukola. För annars får jag inte åka och det vore ju förjävligt att missa den resan :(
Förstår inte hur jag lyckas bli sjuk såhär på sommaren, det suuuuuger!!! Aja, jag vet ju iaf att festen förra veckan ställde till det så jag inte har kunnat träna. Men ibland måste ju även en skidåkare/orienterare få göra någonting kul, man kan ju inte träna hela tiden! Men hallå, det är ju andå hårdträningsperiod och jag har planerat en massa träning den här sommaren, vill ju inte att det ska bli som förra då jag bara fick ihop 30h på typ 10veckor. Då kanske ni förstår hur tufft jag haft det hela förra hösten och vintern.

Nej, nu vill jag bli frisk bums!

Pussen


10.06.10

Jag låg i feber hela måndagen, hög feber. Sen på tisdagen så var den gått som borta. Och på onsdagen orkade jag baka. Är inte helt frisk idag heller :/

Igår kväll åkte jag till mora för att fixa lite grejer idag. Är nu påväg hem. Kommer sakna Mora jättemycket nu på sommaren och jag kommer sakna alla i ettan, mår ju dåligt av att tänka på det :( 10 veckor utan alla, hur ska det gå?

lisalindgren

10.06.06

Min födelsedag igår var kul =)

Imorse vaknade jag upp med halsont och allt har bara blivit värre. Har nu feber och jag hoppas kunna somna utan problem. Jag mår verkligen inte alls bra de gånger jag är sjuk. Så jag ska försöka vara positiv så mycket som möjligt. Om jag är sjuk nu kanske jag inte är lika mycket sjuk som jag var i sommar.Jag hoppas att kunna få träna mycket :)

lisalindgren


10.06.05

Idag fyller jag 17år och det kunde inte börjat bättre än på skeer då mina kompisar sjöng för mig två gånger och folk gratta. Måste säga att förfesten var bättre men det var ändå sjukt kul på skeer, bara lite segt på slutet. Nu vill jag på mer fest för jag känner att det blev alldeles för lite igår :p Men i sommar blir det nog en massa fest, det ser jag fram emot! :)

Nu sitter jag på tåget påväg hem. Vaknande ganska tidigt trots att jag gick och la mig vid 4. Men jag vill ju liksom inte sova bort min födelsedag. Jag ska hem och fira och bara njuta av livet!

lisalindgren


10.06.04

Det har varit full fart på folket den här veckan!

Idag var vi i skolan i ca 40min och gjorde ingenting. Sen blev det träning med Lovisa. Och sen efter lunch har vi kollat på alla studenter som gått genom stan. Måste säga att det är lite sorgligt att skidgym folk slutar här och så börjar jag själv tänka efter när jag själv går ut om 2(3)år, jag kommer ju grina jättemycket. Tänk att en dag bara lämna allt folk som man bott med i 3 eller 4år och sedan flytta hem eller till någonstans. Jag börjar ju nästan gråta bara av att tänka på det.

Snart ska vi åka till ett ställe och grilla med lite folk, sen blir det hem och fixa sig till kvällen. Efter det blir det förfest och sen studentfesten i orsa, kommer bli bäst!

lisalindgren

10.06.01

Det var ett tag sen sist och jag orkar inte sammanfatta tiden som varit.

Det är första juni idag och det betyder att om 4dagar blir jag 17år :D

Igår var det fest, nyss var det öl-OL och på fredag är det ännu mer FEST! studenveckan är verkligen kul, underbart väder och fester :P men mindre kul med folket här :/ har börjat tröttna på en del!

Har typ ingen pengar heller, vet inte hur jag ska klara mig i 19dagar till. Förra veckan var jag på stan och handlade små grejer och sen har allt bara försvunnit på skräpgrejer eller nej, det är faktiskt bra grejer :)

Imon har vi typ inga många lektioner och så ska vi paddala kajak på träningen :)

lisalindgren

RSS 2.0