nattskidorientering

Nu har vi tävlat klar för dagen. Nattsprinten var jättekul och ännu roligare blev det när jag fick reda på att jag vann över alla skidgym tjejer. Det kändes faktiskt jättestort eftersom att konkurrensen är ganska tuff här. Så jag är ritkigt nöjd med mig själv idag.
Ikväll är den sista kvällen, så vi har nu bastat för sista gången och nu så kollar vi på tv.
Imon är det jakstart på kvällens tävling men då åker vi tillsammans med seniorerna. Så jag slipper starta först. Men jag tror jag inte ens blev 1min efter de så imon får jag jaga. Det är medeldistans också så det är väl inte jättelångt hoppas jag.

Puss!

091128

Idag blev det en tidig morgon precis som dom andra. Det som stod på schemat för förmiddagens pass var tävling, långdistans. Innan kände jag mig inte alls motiverad och tyckte det skulle bli tråkigt och jobbigt att åka 8km. Men det var inte alls tråkigt, tvärtom, det var jättekul! Dels var det skare idag som gjorde att vi kunde gena och så kändes det som att det inte var lika mycket uppför idag som dom andra dagarna trots att vi åker på samma banor.
När vi kom tillbaka blev det lunch och sen gick jag och Anna till stadion och kolla på skidskyttetävlingen, det är typ europacup för sånna som inte platsar i det stora landslaget. Mina tremänning Ingela var med så det var ju den största anledning till att jag ville kolla. Det var också första gången jag kollade på en skidskyttetävling, annars ser man ju de bara på tv.
Nu sitter vi i soffan framför tv:n och antingen pluggar eller är inne på datorn.
Kl 17 blir det en tidig middag för att vi ska tävla kvällssprint kl 18.30. Det ska faktiskt bli riktigt kul. Det är ju så mysigt eftersom det är så mörkt och så är det ju riktigt kort vi kommer att åka.

LL


091127

God kväll! :)
Nu sitter jag här i soffan med brudarna och kollar på idol. Dagen har gått fort med parstafett på morgonen som var riktigt kul. Sen på eftermiddagen hade vi egen träning så då åkte vi jättesakta på eljusspåret.

LL


skidO

Haha torgny och markus, kolla vad dom kommenterat på mitt förra inlägg!
Imorse körde vi tävling, medeldistans men det kändes som lång för det gick så himla sakta. Och på eftermiddagen körde vi kartminne, det var faktiskt kul. När vi kom hem har vi spelat jättemkt majong på våra datorer. Sen blev det käk och efter det bowling, men det gick inge bra för mig.
Nu sitter vi framför våra datorer igen och här lär vi nog hänga kvällen ut fast snart börjar ju paradise hotel :)

LL

första dagen i idre

På förmiddagen åkte vi skidtävling, 5km skate med en massa uppförsbackar. Banan passade verkligen inte mig och jag kände innan att det här skulle bli tråkigt och jag var inte alls motiverad. Men jag tog mig runt. det var heller inte så kul när vi tävla mor skidO landslaget tjejerna som är mycket äldre än oss och bättre. Jag hade ju såklart en av dom bakom mig och hon kom ju ikapp.
Sen var det lunch och sedan gick vi till Ica och handla, mycket godis för min del som vanligt.
På eftermiddagen blev det gladiatorslingor. Det snöade jätte mycket då och flingorn var riktigt stora, det var kul!
Efter träning blev det dusch, bastu och mat. Nu ikväll har vi pluggat lite, ätit godis och flummat.

LL


plugg tar upp all tid

Jag hinner sällan skriva ibland pga allt plugg. Har ju mitt demokrati prov imon så jag måste ju plugga. Men nu så har jag tagit ett brejk och sitter vid datorn och framför tvn såklart! Är bara snart 5min kvar tills paradise hotel börjar. Sen blir det att sova. Imon har vi sovmorgon och börjar kl 12.50. Men jag lär ju ta och gå upp och packa och plugga. Vi åker ju nämligen till idre imon på träningsläger och kommer hem på söndag, det gillas!
I övrig idag har jag inte hunnit med så mycket mer förutom skolan, allt pluggandet, träning och mat.

LL

demokrati, ideologier....

Har varit trött hela dagen. Så jag har legat ganska mycket framför tv och kollat på skidorna. Men jag har även hunnit med att gå/joggat i typ 45min, jobbat och varit på kupolen där jag köpte foundation från make up store och lite smycken.
Nu är det meningen att jag ska plugga för jag har ju ett helvetes boring prov på tisdag om demokrati och sånt där. Och det jobbigaste är att jag inte fattar nånting. Läraren kan förklara tusen gånger, kompisar kan också förklara tusen gånger men jag fattar ju ändå ingenting. jag önska jag var smart och hade allt så himla enkelt för mig men ikke, jag har otur. Vill inte ha det där provet för det kommer gå skit, känns det som. Så nu lyssnar jag på musik och tjockar i mig godis, känner mig så duktig, not!

LL

I love godis

På eftermiddagen har jag vart hemma hos Ingrid. Det blev en hel del prat och en mysig kvällspromenad :) Sen har jag också jobbat lite och handlat godis, inte lite godis heller, mängder som vanligt och jag borde verkligen inte äta nå mer godis men det är så himla svårt att sluta när man är beroende. Sen kommer jag typ att resa varje helg hela vintern och då blir det ju ännu tråkigare om jag inte kan äta godis. Men jag ska försöka, vill ju inte bli en tjockis till sommaren.

Snart ska jag baka pizza!

211109

Nu är det skidor på tv, jippie! :D äntligen sätter det igång. Så idag blir det att spendera mestadels av dagen framför tv:en.
Jag är också frisk idag men jag har inte tänkt att träna, kanske hinner jag med ett pass imon. Känns som om att jag inte tränat på jättelänge. Men vi åker ju snart på träningsläger igen och då blir det en massa träning, kul!
Jag ska nog försöka kombinera förmiddagen med tv och plugg. Har kanske tre prov nästa vecka men jag vet inte. Så jag måste plugga dessutom ligger jag efter en hel del.

LL

night!

Nu har jag precis kollat på idol. Det blev Reza som fick lämna.
Är riktigt trött och ska ta och sova nu eftersom det bara blev typ 3-4h inatt.

puss och godnatt!

Twilight! <3

Jag ligger fortfarande i soffan med datorn i knäet. Jag har nu på eftermiddagen och kvällen tittat på twilight. Asså jag tror jag blivit helt tokig i twilight. Twilight feber eller nåt kanske :P Med det är inte första gången jag kollar på den här filmen den här veckan. Känns som om jag snart kan varenda scen. Men nu vill jag se den nya filmen igen! Jag måste verkligen se den snart för den är så bra. Tycker att dvdn kan komma ut snart för jag orkar inte vänta längre. Okej, det har inte ens gått ett dygn sen världspremiären var men jag tycker den ändå kan komma ut.



känner mig lite bättre

Hela eftermiddagen har jag legat i soffan och vart inne på datorn. Jag lyckades också somna, inte så konstigt med tanke på att jag inte sovit så mycket inatt. Hannas katter har också busat omkring här, söta och keliga var dom!
Jag känner mig faktiskt bättre nu än vad jag gjort inatt och i morse. Det känns inte som att jag har feber fast jag känner mig ändå inte helt bra. Jag hoppas på att vara frisk imon.


Är så stolt att jag tog sprutan!


Lite bilder från idol


Programledare Peter



Marinette och Kalle


Tove och Erik



Ingången


Reza

Eddie

Laila

 


201109

Godmorgon!

Igår var en lång dag. Först gick vi till skolan där vi på första lektionen lyssna på nån gubbe som pratade om EU. Sen var jag bara på halva svenska för vi skulle ju vaccinera oss. När vi kom till sjukstugan satt jag där nervöst och väntade. När jag gick in för att ta min spruta bröt jag ihop innan jag ens tagit den. För egentligen ville jag inte ta den, jag var rädd för biverkningar och ville verkligen inte bli sjuk. Så jag gick ut igen, ringde min föräldrar och pratade med dom och efter cirka 40minuters väntan ingen så tog jag sprutan. Sofia var med som fick hålla mig i handen, tack Sofia! Jag känner mig lite feg men så här är jag. varför jag bestämmde mig för att ta sprutan var för jag verkligen vill åka till Rumänien i vinter och jag vill inte missa nå viktiga tävlingar för en sjukdom. Sen är det bästa att vara sjuk en eller två dagar istället för 2 veckor.

Tiden gick fort på eftermiddagen och jag kände inte av sprutan. Vi hade teori och jag orkade verkligen inte koncentrera mig på nåt så jag satt och måla isället. Efter teorins slut cykla jag och frida till dollar store och öb och handlade lite julpynt, så nu är lägenheten pyntad.
Vi åt och städa efter det sen tänkte vi sova men jag lyckades då inte somna så jag gick upp och kollade på paradise hotel sen kom anna och sofia och gjorde oss sällskap framför tvn. Sen kom julia, elsa och lovisa och så åt vi tårta. Sen kom förstårs några killar och stökade runt i vår lägenheten. Dom sprutade jättemycket hårspray och typ brottades.
Klockan blev så mycket så vi drog in till bion. Jag började redan då känna av sprutan, typiskt just nu när vi ska kolla på premiären av new moon. Jag lyckades ta mig igenom hela filmen, men jag satt och svettades, frös, skakade, kände mig illamående, hande ont lite i kroppen och hade nog feber. När filmen var slut cykla vi hem och sov. Jag har då inte sovit bra inatt och jag känner mig fortfarande inte bra. Jag sitter nu på tåget hem för jag orkade verkligen inte gå i skolan. Jag hoppas också febern går över snart för jag står inte ut att vara sjuk.

Det blev ett långt inlägg den här gången, hoppas ni orkade läsa!
Kan också tillägga att new moon var hur bra som helst! :D ni borde se den!

LL 


p3

Nu är paradise hotel slut, men imon är det ett nytt avsnitt. just nu kollar jag på p3 live, det är Amanda Jenssen som spelar nu. Det var bror som tipsa mig som tur var, annars hade jag missat det här och det hade varit tråkigt.

Imon ska jag ta sprutan, usch jag vill inte!!!

bio imorgon!

Nu har vi varit på stan och köpt biljetter till New Moon, jippie!:D Vi ska dit till midnatt imon, så det gäller att hålla sig vaken hela tiden. Sjukt kul ska det i alla fall bli. Det bli jag, frida, julia, elsa, lovisa, anna och sofia som drar dit, gu så mysigt, alla skigyms tjejer i ettan! Nu längtar jag verkligen. Men först är det en dag i skolan kvar imon, men jag har ju bara 3 lektioner och slutar kl 11.20, riktigt skönt! och sen på eftermiddagen har vi teori!

LL

hejsvejs!

Dagen har gått fort idag. Skolan var tråkig som vanligt och efter då åkte vi till grönklitt och åkte skidor i negerspår, ja spåren var alldeles bruna och barriga så det var inte ens kul och slingan var lite över 1km. Så det blev en massa stafetter istället som var mycket roligare.

Jag känner att jag har noll koll på skolan just nu eftersom att jag varit borta så mycket och har jag otur så har jag tre prov nästa vecka fast då ska vi ju till idre på läger, så jag kanske kommer få med mig proven vilket jag inte ser fram emot :(

Idag åkte också praon Linnéa hem, det var kul att ha en prao här, hon var grymt snäll och hon diska faktiskt lite, ett pluspoäng för det!

Nu sitter jag i soffa hos tjejerna i 22a, fast det är bara jag som sitter här. Några är på Julias rum och kollar på film. Men jag väntar på att filmen ska ta slut för då ska nog jag och Julia cykla till stan och kolla om det finns några biljetter kvar till new moon imon. Vill verkligen se den filmen nu för den verkar så grymt bra!

Kram / Lisa

tiden går fort när man har kul!

Nu har jag glömmt att skriva på ett tag, men jag har haft fullt upp och inte varit hemma så mycket.

Idol var super kul och jag skulle kunna tänka mig att åka dit nån mer gång. Fast det kändes inte direkt som idol men kul var det i alla fall. Så kändisar där bla bloggaren Foki.
Sen blev det även lite shopping i Stockholm, letade efter en vinterjacka men jag hittade ingen så antingen får jag ha dom jag har eller så är det bara att leta vindre.

Jag har även varit på orienteringsavslutning och snack inför säsong 2010. Fick 300kr på inter sport, kul kul!

I går var vi ledig, kompdag, så då var jag på soltorg och kolla hur det var att gå där. Mora är bättre så jag ångrar då verkligen inte att jag började här!

Vi har även fått en prao hem till oss, Linnea Björn från Norberg. Hon är riktigt duktig på att sjunga och jag tycker hon borde söka idol annars kanske jag tipsar juryn om henne.

Ikväll har vi mumsat massa pepparkakor, sjungit singstar och kolla ganska mycket på twilight, den filmen är ju så sjuk bra och på fredag natt har ju new moon premiär, inte för att jag ska gå då men nångång ska jag iallafall gå.

Klockan är ganska mycket och vi i 22b borde ha sovit för länge sen, men jag försöker hjälpa frida med bloggen och det går väl inte super. Så nu är det väl iallafall dax att borsta tänderna och krypa ner i sängs.

Puss och Kram/ Lisa

Hemma från bruks!

Igår kom jag hem från bruksvallarna. Och anledningen till att jag inte hunnit skriva är för att jag har haft fullt upp hela tiden. Mellan en del passa och ofta på kvällen spelade vi halo, det är hur kul som helst! Annars har vi ibland pluggat lite och sovit och ätit, så jag har nästa inte varit inne på datorn så mycket. Men jag kan iallafall säga att lägret var bäst! det har varit så kul att man äntligen fått åka skidor. Och jag är så glad att jag är skidåkare som får uppleva sånna här underbara turer på fjällen som många andra inte får, så börja med skidor om ni vill uppleva nåt!



Titta bara på den här bilden, hur härligt som helst!
Man var högt över bruksvallarna och så såg man andra berg sticka upp.


norrmän :)

Dagen har gått riktigt fort och vi har hunnit med att göra massor. 2 skidpass, massa tv-spel, godis och så har vi faktiskt dansat bugg, det ingpår i specielidrott A så man måste göra det, dessutom var det ju dansbingo.
Vallandet gick inge bra, jag hade typ inge fäste så det blev att antingen gå saxa uppför eller försöka staka.
Det som är riktigt bra med det här lägret är att det finns sjukt mycket snygga killar här, mest norrmän, så det kan dock vara lite svårt att koncentrera sig på sin sak när alla dom åker förbi en, haha.

Imorrgon blir det 2 pass igen och det ser jag verkligen fram emot.
Så nu måste jag sove för att jag ska orka åka.

Godnatt!

skidor <3

Har vart ute på årets första skidpass man kan nästan inte beskriva hur underbart det var. Man måste själv upptäcka det. Det är också sjukt mycket folk här men typ mest elit folk. Massa människor från norge är också  här och tränar. Till och med kolvashick var här, jag vet inte hur det stavas men hon är typ en av dom bästa i världen och hon är från polen så det var ganska coolt.

Snart blir det lunch och sen i eftermiddag måste jag försöka valla skidorna. Ett problem är att jag aldig vallat förr och jag vet inte ens hur man gör så hur det kommer gå vet jag inte.

Jag kan bara säga en sak efter dagens pass och det är att jag verkligen ÄLSKAR SKIDOR! <3


skidor snart!

Jag sitter nu halvt ombytt och väntar på att kl ska bli 9. Känns som att jag har legat och väntat hela natten. Ska bli så sjukt jävla kul att åka skidor. Så skönt att slippa orienteringen och göra någonting annat under vinter. Och jag är så himla glad att jag är här, känner mig grymt positiv!


BRUKSVALLARNA!

Vet ni, nu är jag äntligen i bruksvallarna! Och det är så kul! :D resan hit var också kul.
Vi bor på ett av hotellen, inte det vi brukar bo på men det här är också bra. Skidlandslaget bor också här så det är ganska coolt.
Vill jättegärna att det ska bli kl 9 imon så man får sätta på sig skidorna och glida iväg.
Så nu vill jag somna så fort som möjligt så det så tiden går så fort som möjligt.

Puss!
LL

bruks snart!

Nu sitter jag i datasalen och har rast. Vi har nyss haft engelska provet och det gick helt okej för att typ inte ha pluggat nåt. Snart ska vi ha resurstid och då ska vi få massa info om antiken som vi måste jobba med i bruks.
Är mindre än 6 timmar kvar och jag ska hinna med ganska mycket känns det som. Känns dom om jag skriver om det hela tiden men det ska bli så himla kul att åka dit och åka skidor och så var det 2 år sen jag var där.


17 timmar kvar

Jag har sagt att jag hela tiden ska plugga ikväll men jag har då inte gjort det, kommer säkert få IG på provet. Men jag iaf hunnit med att packa lite, det blir riktigt mycket packning som jag kommer ha med mig.
Snart hade jag tänkt att släcka lampan men först så kan jag faktiskt ta och plugga och det är sant.

Det är förresten typ bara 17 timmar kvar innan vi åker till bruk. Och på dom 17 timmarna kommer det att hända en hel del.

Puss och Godnatt!

engelska är inte min grej!

Jag har galet ont i mina tår, det värker som tusan och ibland känns det som att det hugger till, men det är bara att stå ut ett tag för det lär gå över snart tycker jag.
Läser just nu engelsk grammatik och jag känner att det inte fastnar så mycket eller rättare sagt jag orkar inte bry mig. Jag känner att det får gå som det går och jag nöjer min med ett G för bättre än så är jag verkligen inte.
Snart ska jag ta och packa lite men det orkar jag typ inte heller gör för jag är så galet trött och så är det så himla mycket man ska ha med. Typ 7 par skor eller nåt sånt bara för 5 dagar det är mycket men det är liksom riktig vinter där uppe så det behövs nog.

Lite senare ikväll så ska nog jag och Frida göra fruksallad, mums! Man känner sig så nyttig när man äter det och så är det gått också. Det är nästan det ända sättet för mig att få i mig frukt på för jag brukar inte äta det.
Och ikväll har jag också bestämmt att det ska bli en tidig kväll så jag kommer orka med att åka den långa bussresan imon och orka träna alla pass, blir typ två per dag!

puss!

pluggdax

Teorin gick bra. Efter det så drog jag och Frida in till stan, vi kollade i lite affärer, fika och handlade till resan.
Det känns som om att klockan är 8 för det är så mörkt ute men klockan är inte ens 6.
Jag antar att jag lär börja plugga till provet imon även om jag verkligen inte vill för jag orkar inte, det finns liksom så mycket annat man kan hitta på.

LL


godagens!

Torsdagar är så sköna för jag slutade för en timme sen. Så nu är det bara 2 lektioner och en resurstid kvar innan vi drar till bruksvallarna.
Har nu diskat och så snart gå iväg och ha träninginssamtal. Sen blir det lite plugg och lite senare har vi teori, det ser jag fram emot eftersom det är så himla kul med träningslära!

kram :)


2 days till bruks! :)

Ikväll har det varit full fart. Det blev filmtittande nästan hela kvällen.
Har också hunnit med att börja kika på engelska provet som vi har på fredag, lär verkligen plugga mycket imorron eftersom jag är så himla dålig.
Som ni säkert vet så längtar jag till bruks och det är faktiskt bara 2 dagar kvar.

Nu ska jag ta och sova, i tid för en gångs skull!
puss och godnatt!


maat :)

Det blev 2 timmar lång springtur och det var faktiskt riktigt kul, man hinner liksom prata så mycket under den tiden.
Nu är jag trött och väntar på att maten ska bli klar. Jag borde plugga ikväll men jag vet inte om jag orkar så mycket.

LL

onsdag

I morse hann jag inte skriva nåt för att jag hade pluggat lite slarvigt på spanska glosorna igår och fick då lov att plugga.
Dagen har gått snabbt i skolan. Och snart ska vi träna. Känner mig inte så peppad.
Nu är det bara två dagar tills fredag och då åker vi till bruks, det blir som en till vecka lov.

hejdå så länge!

trött!

Jag borde sova för längesen. Är jättetrött för att jag har suttit uppe och kollat på film med massa folk. Sen var det seg planering av ettornas afton.

godnatt! <3

,

Eftermiddagen har gått fort och nu är det kväll. Ska gå till skidgymhuset och planera ettornas afton tillsammans med alla andra ettor nu.

 

God dag!

Innebandyn var superskoj trots att jag inte var så bra. Men lagen var blandade men skidåkare, innebandyspelare och fotbollsspelare och det var bara tjejer.

Vi har nyss ätit och jag börjar skolan om ca. 40 minuter. Så nu lär jag ta och plugga lite spanska för jag tror jag har läxförhör, men jag vet inte hur seriöst det blir.

LL


Innbandy!

Godmorgon allesammans!

Vilken otroligt seg morgon det var för mig. Jag ångra nästan att jag gick och la mig så sent och dessutom kunde jag inte somna direkt för det var rikitgt varmt. Men jag har ju ändå bara två lektioner idag och det orkar jag stå ut med.
I dag är det tisadag vilket innebär att det är träning nu på morgonen. Vi ska spela innebandy med de andra idrotteleverna på skolan i årkurs 1 vilket ska bli spännande.

Ha en bra dag!
LL


nattinatt

Jag hinner med att skriva ett sista inlägg innan det blir nästa dag.
Ikväll har det varit en massa dator. Kollade nyss på amerikanska talang där en jätteliten tjej var med och hon var hur vig som helst. Det såg nästan äckligt nu.

Nu lär jag ta och sova så jag orkar med morgondagen.

massvis med kramar!
LL


kul



Jag och Frida flummar!


varmt

Håller på att svettas ihjäl i denna soffa. Känns som en extrem varm bastu. Skulle vara jättekul om det fanns snö ute så man kunde springa ut och rulla sig :D längtar! Men på fredag får jag äntligen se snö, jippie!

kväll

Nu sitter jag och frida i soffan med varsin laptop i knäet. Vi "tittar" på tv.
Jag försöker skriva en bokrecension med det går inge bra för att det finns så himla mycket annat att gör på en dator. Och frida väntar på att ett program ska installeras.

LL

mat

Styrkan var riktigt roliga som alltid.
Maten har precis blivit färdig, tacopaj! Så nu ska det ätas.


brist på rubriker

Nu har vi varit på affären och handlat mat till denna vecka.
Snart ska vi ta och springa ut en sväng som uppvärming och sen blir det stryka i idrottshallen vilket ska bli mycket kul!

LL


Pojken som kallades Det!

Nu har jag läst ut min bok. Usch vad hemsk den var. jag kände mer än en gång att jag var på väg att fälla tårar för jag klarar nästan inte av att läsa om sånna här hemska saker. Till er som inte läst boken så rekommenderar jag verkligen att ni ska läsa den, det är nästa ett måste!
Att livet kan vara så orättvist. Ibland tycker jag att jag har massa otur men det är inget mot vad den här pojken jag läste om blivit utsatt för. Tänk om livet kunde vara bra för alla? Tänk om ALLA kunde få må bra och känna den här kärleken, att man är värdefull, helt enkelt ha ett bra liv. Visst blir livet inte helt rättvist men jag tycker ändå att inga borde bli utsatt för nåt sånt här. I slutet av boken stod det att över 3 miljoner barnmisshandel anmäldes i USA för nåt år sen. Det är så sjuk mycket, det borde vara noll. Jag önska jag kunde hjälpa alla dessa hjälplösa barn som går och mår dåligt i år och har ingen att prata med. Vad fan är det här för samhälle som vi lever i? Barn som blir utsatta för våld av deras föräldrar som egentligen ska älska dom över allt annat!

Med andra ord LÄS DEN!

LL

hejsan hoppsan

Nu har jag slutat skolan efter dagens tre lektioner. På engelskan satt vi i datasalen, på matten räkna vi några tal och sen hade vi spanska där vi inte gjorde någonting som vanligt.

Nu ska jag nog ta och diska och sen börja att planera vad som ska ätas och inhandlas den här veckan. Så är det när man inte bor hemma längre, ganska mycket ansvar men man vänjer sig ganska snabbt.

LL 

skola

Snart börjar skolan och jag känner verkligen inte för att gå dit. En och en halv timme engelska känns inte så lockande. Men det är väl bara ett försöka stå ut.

Lär ta och gå nu, pusshej.

LL


Back to Mora!

Nu har jag äntligen kommit fram till mora! Har inte hunnit gjort så mycket, bara packat upp den enormt stora packningen. Och nu är det dax för mig att krypa ner i min sköna säng och sova så man orka med skolan. Jag hoppas på att det ska vara snö imon när jag vaknar, för jag tror det iallafall ska snöa den här veckan, kul!

Puss och kram!

LL


...

Det känns som om att klockan är jättemycket, där nog för att jag gick upp tidigt i morse.
Allt är typ fördigt packat och jag drar till mora om ca 2 timmar.
Jag har i eftermiddag vart på kupolen och hittat stövlar men jag vet inte om jag ska ha dom och dom var riktigt dyra. Får se om jag hittat nåt annat i stockholm. Det var verkligen jättelänge sen jag var på kupolen om man bortser från i onsdags då jag var där och fikade med tjejerna. Men nu blir det inte heller att besöka kupolen på ett bra tag vilket är lite bra för då sparar jag pengar.
Jag har också kört bil nu ikväll och ska nog ta och försöka köra lite mer innan jag åker till Mora.

Jag ser verkligen inte fram att gå till skolan imon, bara massa plugg... Egentligen borde man inte tycka massa negativt om skolan som de flesta gör, för vi ska vara glada att vi får utbildning. Tänk bara på en del stackas barn i Afrika som drömmer om det här som vi gör. Så var tacksam!

LL

1 november

Idag är det söndag vilket betyder att idag åker jag till Mora!

Jag har redan hunnit med att göra mycket idag, slingat håret, jobbat och nu så håller jag på att packa så jag tänkte inte slösa så mycket mer tid på att sitta här vid datorn.

Ha det bra!

LL

RSS 2.0