har de underbart!

Jag har inte skrivit på ett tag men anledningen är att jag typ inte hunnit. Ni förstår jag har så det himla kul här i mora med allt folk så då vill jag ju inte sitta inne på datorn hela tiden men jag försöker så ofta jag kan.

Förra veckan var jättekul och jag ska nu skriva lite om varje dag:

Tisadag: Idag var det inspark det betydde en hel del träning. Vi började tidigt på morgonen med ett rullskidspass till gesundaberget, det tog en och en halv timme. Sen böt vi om snabbt till löpardojor och skulle ut på ett springpass. Då tänkte jag att det inte skulle bli ett så långt pass eftersom vi redan tränat i 1,5 vilket är redan då ganska mycket. Men nej, så var det ju inte. Det började med en 14minuter lång uppförsbacke på ett berg och det passet höll på i 2timmar. När vi kom till bussarna fick man åka rullskidor till siljansnäs om man ville men jag och många andra var så slut att vi åkte minibuss. Sen var vi i siljansnäs på eftermiddagen och lekte lite granna.

Onsdag: Det var lite nervöst i skolan på morgonen. Men kul var det att träffa sin nya klass. Ännu en gång går jag i en idrottsklass men den här gången är det lite blandade sporter än bara orientering och fotboll. På dagen i skolan hände inte så mycket, vi gick runt och lärarna berättade en massa. Men efter att vi slutat blev det träning, den här gången var det tröskelintervaller och det var faktiskt riktigt kul. Sen mer på kvällen så drog vi alla ettor in till stan och handla glass, mums! Efter det blev det film, kenny starfighter :D

Torsdag: Ännu en dag i skolan med massa information, måste säga att jag gillar min klass ganska bra. Vi fick sluta lite tidigare och idag så hade vi ingen träning utan bara lite snack med tränarna som berättade vad som skulle hända och massa annat. På kvällen så var typ alla ettor i tingsnäs och där spelades det lite gitar hero och sånna där trummor till. En del människor körde också allsång inne på ett rum, mycket trevligt! :)
När vi kom tillbaka till våra lägenheter så hann vi bara in och sen kom dom äldre och sa att vi skulle samlas på parkeringen, lite läskigt var det men dom skulle informera om nollningen. Så vi fick först gå en runda i mörkret och sen sa dom några små ord och när vi kom in i lägenheten igen såg det förjävligt ut. Självklart glömmde vi att låsa och då hade dom älder varit där och stökat, så var det typ för alla oss, så då var det bara att städa sen sova.

Fredag: Var lite mer seriösa lektioner i skolan, men vi slutade efter lunch och då var det träning som gällde i nästa 2 timmar, sen tog jag tåget hem och spenderade helgen hemma och fullt upp har det varit.

Idag måndag har jag haft tre lektioner och slutade 12.40 så nu är jag hemma och väntar på att andra människor ska sluta så det kan hända någonting. Ikväll blir det styka och sen nollning..

Nu ska jag inte skriva nå mer utan ta och nörda lite mtv, 21 guns spelas just nu, älskar verkligen den låten :)

Puss!

Mora :)

Idag har jag äntligen flyttat upp till mora! Så himla kul att äntligen vara här :)
I mitt rum fattas det fortfarande lite inredning men de kommer dom närmaste veckorna.

Just nu gör jag inte så mycket. Frida är ute och tränar med några andra tjejer men jag ville inte träna för att jag har lite känningar i halsen och jag hoppas verkligen inte att det är någonting, skulle vara så himla tråkigt.

Nu orkar jag inte skriva nå mer om dagen, ha de gött!

leksand vann idag, det gjorde inte jag :(

Idag var det tävling som gällde och det gick verkligen inte bra. Jag tror det inte gjorde det för nån i D16.

Sen åkte jag hem till bror ett tag innan vi åkte mot leksand för att titta på mora-leksand. Såklart hejar jag på leksand men jag hatar inte mora, dom är bra dom med. Jag ska ju börja där och då kan man ju liksom inte hata dem. Det var faktiskt riktigt coolt att stå i hejaklacken i ejendals arena, med alla trummor och ramsor.

Nu är jag hemma och "kollar" på film och funderar om jag ska byta till sam vilket är ett jättesvårt beslut!

14 augusti

Idag har jag vart på kupolen (igen) för att typ handla lite grejs som jag behöver ha med mig till mora. Det blev en ryggsäck som jag ska kunna ha på mig typ när man åker rullskidor.. och nagellackborttagningsmedel.

Jag har även tränat rullskidor idag, det blev långa intervaller. Jag håller på att göra en citronpaj med hallonmaräng nu. Receptet kommer från a piece of cake med leila lindholm, finns hur många goda recept som helst i den. Så ett tips till dom som gillar att baka, köp den!

I morgon ska jag tävla i ludvika och det ska bli jättekul att träffa lite människor för sista gången innan man flyttar. Sen ska det hinnas med att att jobba. Jag nog världens bästa jobb. Jag klipper grannens gräsmatta och får 200kr per gång plus att jag får lite extra för jag är så duktig så totalt blir det 2800kr den här sommaren. och det bästa är att jag tycker att det är kul att klippa gräset för att jag har ju en åkgräsklippare och så sitter jag och lyssnar på musik samtidigt! :D

puss


KM mästare :)

Det blev en kul dag på kupolen trots att jag inte hitta nåt, men det var nog bra för jag hade inga pengar. Det var typ sista gången jag träffade Carro på ett tag :(

Jag vann KM, men vi var inte så många i klassen. Vi hade samma bana som killarna och när några kom ikapp hade jag som fokus att hänga på dom vilket visade sig inte vara så bra, det blev lite bommar då. Men jag lyckades hålla deras tempo ganske länge.

Nu längtar jag verklligen till skolan! :)

Stentorpsgatan 22B!

Gårdagen var en spännande dag då jag flyttade alla grejer till mora. Lägenheten är typ mindre än mitt vardagsrum men ändå hur fin och mysig som helst! Från mitt fönster ser jag hur vattnet i älven rinner och det är verkligen jättefin :) Allt är inte färdigt, har lite inredning kvar att fixa men det kommer..

Idag blev jag väckt av mamma för hon vill inte att jag ska sova l'änge :( Sen efter lunch ska jag  till kupolen med Carro och ikväll är det KM :)

Ha det bra!

5 dagar kvar

Hela helgen har typ spenderats på sjön där det har blivit mycket bad och jag har också för första gången lyckats flyga av ringen! I lördags var också lite människor här, mycket trevligt! Det var nog sista gången vi kunde träffas sådär innan höstlovet tror jag..

Idag har jag varit ute och shoppat massa saker till lägenheten för typ 3000kr och mer kommer det att bli..
Jag har också packat en massa så nu är det typ tomt här hemma.Tidigt imon åker vi till mora för att inreda min lägenhet. Frida åker dit på fredag och så kommer jag upp till henne på söndag igen.

Borde ta och sova.... god natt!


...

Idag har det blivit 2 träningspass, rullskidor på förmiddagen och klubbträning på kvällen.
Jag har också varit med ingrid, trevigt som alltid!

Imon så åker jag till storvik då det är distriktmatch och kommer hem på torsdag!
På lördag kanske det blir fest, inte bestämmt, men jag hoppas! :)
Och så om 8 dagar får jag nyckel till lägenheten :D

2 veckor kvar

U10 blev riktigt lyckat för tunas del, 2/3 segrar :) Dock gick det inte bra för mig!

Idag har jag vart ute på sjön med båten och ätit godis, jag håller verkligen på att bli tjock och jag skojar inte.
Men jag har bestämmt mig att sluta med godis och sånt när jag börjar i mora, ska liksom börja äta bra då eftersom det är ganska viktigt när man tränar. Så då ska jag försöka komma tillbaka till den fina form jag en gång i tiden vart i!
Det är ju typ bara 2 veckor kvar till jag flyttar in och det är så himla mycket saker som jag kommer att ta med mej. '
Jag vill också hinna träffa allt folk innan jag åker iväg för sen kommer jag inte ha någon ledig tid på helger eftersom det är tävlingar och massa läger. Det som är så bra med mora är att det typ är läger en gång varje månad, då slipper ju man dessutom lite skola :)

Känner mig taggad inför all träning som har att vänta....

RSS 2.0