godnatt världen!

Nu är det dax för mig att sova! :)

Har kommit på att jag skulle vilja testa färga håret jätteblondt typ som Amanda Jessen. Hon har skit snyggt hår men jag vet inte om jag skulle passa. Vad tror ni? Jag behöver hjälp.

Pussar och kramar!

:)

Nu har jag färgat mina ögonbryn och dom blev ganska mörka men det lägger sig tror jag. Det syns då inte att jag färgat ögonfransarna så mycket men första gången brukar bli så.

Jag väntar nu på att Erik och Madde ska komma hit, då blir det mat! :)

LL


färgning på g

10 sidor i boken blev det (y).
Sen har jag också busat lite med Eriks hund och kört lite fyrhjuling på gården.

Nu väntar jag på att mammas kompis ska komma hit och färga mina ögonbryn och så tror jag vi ska färga ögonfransarna med, det har jag aldirg gjort förr så det ska bli spännade att se hur det blir. Och så ska jag bli blondare, vet inte om jag blir det ikväll eller imon eller kanske nån annan gång.

Vill ut ikväll men vet inte vart jag ska ta vägen då. Jag känner ingen som har fest så vi får se om det blir nåt. Annars lär jag väl sitta framför tvn och datorn.

Adios amigos!

Lördag eftermiddag

Det var så himla härligt att träna på morgonen, 1.45 blev det. Skulle tänka mig att träna mer idag men så blir det inte. Det är snart mörkt och jag ser ingen idé att köra rullskidor då. Efter träningen blev det mat och lite snack. Det börjades prata om tävlignar nästa säsongen och gu vad jag redan längtar men först är det ju vinter och alla roliga tävlingar och resor. Det känns som om vintern kommer att gå snabbt och det är både bra och dåligt.
Jag körde iallafall hem från träningen, inte hela vägen men ändå. Jag kan verkligen inte slappna av men man lär sig säkert med tiden.

Nu hade jag tänkt att läsa lite i min bok, pojken som kallades det, har bara läst 40sidor och den ska vara utläst till veckan. Men jag var så smart av mig och valde en kort bok för jag orkar inte lägga ner så mycket tid på kvällarna till att läsa.

LL

Halloj!

Känner mig riktigt taggad för ett A1 löppass nu på morgonen. Ska bli så kul! Så snart lär jag ta och åka till Sörbo där en av tunas klubbstugor ligger.
Ska nog också passa på att köra lite bil. Tycker det är så himla läskigt men det är ju bara att vännja sig.

Ha det  bra!


sista inlägget för dagen!

Idag har jag hunnit med många inlägg, wohoo! Rekord för mig tror jag.

Det blev Erika som fick lämna idol, tråkigt varje gång någon måste lämna. Tyckte att Tove hade en riktigt snyggt röd klänning, skulle också vilja ha en sån men helst ska den då vara rosa. Jag hatar varje gång det blir reklam på tv4, det blir reklam stup ikvarten, det hinner liksom bara gå ca 10 minuter, fy för det.

Nu kollar jag på eftersnacket men jag ska ta också sova snart. Ska ju upp och springa typ 2h imon med tunafolk :)

Godnatt gott folk<3 


mitt hår

Gud vad jag ibland saknar mitt hår som jag klippte av. Jag gillade när det var lite halv slitet och inte helt perfekt, busigt tycker jag det ska vara. Nu stör jag mig lite på att luggen är kort men det växer ut snart som tur är.

Jag komma att tänka på en sak helt plötsligt sådär. Det var att för ca två år sen så sa två skidkompisar att jag likna Blake Lively, ni vet hon som spelar Serena i gossip girl. Jag tycker det var mycket snällt sagt men jag höll inte med. Tänk om det mer vore sant, att jag likna henne. Hon ser ju faktiskt riktigt bra ut! Jag gillar den skådespelaren, dels för att hon är blond, blåögd och typ lika lång som mig, haha! Men annars är vi nog inte så lika :/

Nyss var det den här reklamen med två svarttecknade ritade människor. Eller en är ju mer en sträckgubbe. Men iallafall så spelades take on me till reklamen. Jag har nog gillar den låten så länge jag kan minnas och jag lär nog inte tröttna på ett tag. Nu började idol igen så jag lär nog titta.

Pusshej så länge!


Svar på fråga:

Svar till Jacqueline:
Jag hejade på Niklas Hooker i idol, han var riktigt bra och så var han snygg! ;) Synd bara att han åkte ut för jag hoppades på att få se han när jag kommer dit, men jag kan ju alltid hoppas på att han sitter i publiken eller nåt.
Annars tycker jag Tove och Erik är ganska bra och vill verkligen inte att dom ska åka ut.
Ikväll tycker jag att Rabih kan få åka ut, han är direkt ingen favorit för mig.
Ha det bra!
/Lisa

nallebjörn





Titta vilket gulligt halsband! Ett sånt skulle jag vilja ha bara för att ha.
Finns på cocoo.se och kostar under 200kr.

idol

Just nu kolla jag på idol. Det är faktiskt inte lika kul att kolla på nu som förr. Bästa året tycker jag var när Amanda Jenssen var med, hon är så grymt bra! Men jag måste ju liksom hänga med i vilka som är med i idol och vilka som åker ut, jag ska ju dit om två veckor och det tror jag kommer bli mycket roligare än att bara sitta här hemma och kolla.

xo

En vecka till Snöläger!

Gu va kul det var att gymma! iallafall om man aldrig är på gymmet.
När jag var på gymmet börja jag att tänka på dom här löpbanden. Vem går liksom till ett gym och springer på löpband? En del kanske tycker det är riktigt bra att springa på dem tex på vinter för att det är kallt ute. Men va tusan, lite kyla skadar ju inte. Det kan ju bara vara klena och lite lata människor som gör det. Dels tar det så mycket på psyket, hur kul är det att springa på ett och samma ställe i typ 30 minuter, tiden går ju så segt... Förlåt till er som går till gymmet och springer på löpband. Men jag tror inte att man kommer att bli bra träna för att göra det. Träning krävs variation, olika ställen att springa på och olika belastingar. (jag lär mig mycket i mora) men jag är ju så galet intresserad av idrottlära, kost och hälsa. Det är så kul!

Jag vill inte sitta här hemma ikväll, jag vill göra nåt kul. Men det känns som om det aldrig händer nå kul i borlänge :( inte ikväll iallafall. Jaja, jag får nog stå ut helgen här hemma. Sen drar jag till mora på söndag och kommer inte hem förens om en och en halv vecka, vi åker ju nämligen till bruksvallarna nästa fredag på träningsläger vilket ska bli superduperskojigt! :) och när jag kommer hem så är jag bara hemma över natten för sen drar jag och mamma till stockholm och ska träffa kompisar och så sover vi där två nätter tror jag. Shopping och massa skoj ska det bli där

LL

.

Mitt plugg går inge vidre bra. Har jobbat mer än vad jag pluggar, pengar är ju bättre (y).

Tänkte snart ta och fara till gymmet och bygga lite muskler inför vintersäsongen för det kommer behövas till Rumäninen som jag hoppas ska kunna få åka till.
Efter det blir det nog friskis igen, ett intensivpass, det brukar vara drygt det är därför jag vill dit :)

Ciao!

30 november

Har nästa nyss vaknat. Snart blir det lite plugg, orkar verkligen inte och inte heller bry jag mig om det, det är bara så tråkigt. Men först blir det frukost och lite nörd av mtv tror jag.

LL


godnatt!

Har precis lyssnat lite på Amanda Jenssens senaste låt, happyland. Är så himla glad att hon kommer till P&L nästa sommar och jag ska verkligen lyssna in alla hennes låter så man kan dom tills man får se henne i sommar för det är bara ett måste. Bara det inte krockar med nån annan bra artist för sånt är så himla tråkigt om man vill se på atister som spelar samtidigt.

Shit vad jag känner mig bloggberoende, det här är iallafall dagens sista inlägg för nu måste jag sova och hinna återhämta mig till massa annan träning som kommer. (jag vet att jag är seriös)

Puss och godnatt!


jag gillar inte kaffe!

Ikväll så har jag varit och firat farfar som fyller år. Mamma gav han och farmor skolfotot på mig som vi knäppte i år, vilket jag inte gilla. Jag kallar mitt foto för fff och det menas med fuckfultfoto som jag själv kommit på :P För jag gillade inte bilden och det har också diskuterats lite av att jag är så envis och verkligen inte är nöjd med någongting men jaja...
Jag testa också att dricka kaffe hos min farmor och farfar, blää säger jag bara. Mycket mjölk och lite kaffe men så himla vidrigt det är, jag vill kunna dricka kaffe precis som jag vill kunna dricka öl (oj, det lät inge bra) men det är liksom sånt som hör till livet och det är ju mer socialt att kunna dricka sånt. Så innan mina tre år i mora är slut så ska jag banne mig ha lärt mig att dricka det.

Efter fika hos dom åkte jag till friskis och körde ett core pass som var ganska segt. Ska nog ta och gymma lite imon för jag känner verkligen att jag vill ha muskler!

Jag borde också plugga imon, nåt som jag inte ser framemot :(

LL

negativ

Mitt pluggande gick inge vidare bra, men nåt blev det iallafall gjort. Datorn är så mycket roligare att sitta vid, det finns nästan alltid nåt att göra så jag för fortsätta mitt pluggande lite ikväll, imon och i helgen. Fast jag orkar inte lägga ner så mycket energi på det, är det lov så är det. Har blivit så himla databeroende vilket inte är så bra, speciellt är det den här bloggen som ställer till mycket. 
Trött är jag också för det brukar man ofta bli av att sitta för mycket vid datorn. Men det känns verkligen som om det finns hur mycket läxor att göra hela tiden. Jag vill så gärna ha bra betyg men jag vet inte hur mycket jag orkar. Jag har kommit på att det itne var så nödvändigt att plugga på högstadiet. Det var ju ändå inge konkuranss att komma in på det programmet man ville, så varför pluggade man så himla mycket då? Det är ju nu man ska börja plugga för det är betygen i gymnasiet som är viktiga för framtiden! Jag kommer ju ändå inte ihåg nåt från högstadiet så det är skitsamma. (redan skoltrött-inte bra)

Jag känner mig så himla negativ för tillfället så jag borde inte skriva nå mer så det smittas av sig.
Hoppas ni andra är på bättre humör än mig och har lite mer vett i skallen för det har inte jag just nu! :P

vi hörs...


Vill ha!

Titta dessa gulliga sköhetsprodukter, det märket odd molly och finns att köpa på eleven. Produkterna luktar säkert supergott och jag vill så gärna ha dom!























plugg på lov :(

Gu så skönt det var att träna på morgonen. Jag gillar fakriskt att gå upp tidigt och träna för det ger en sån himla bra start på dagen.
Snart måste jag plugga, usch! Jag tycker man inte borde få plugga på ett lov, men jag vill så himla gärna ligga steget före och så vet jag att jag kommer vara borta massor från skolan i vinter och jag vill helst inte ha med mig en hel hög med läxor.

LL


trötter

Frukosten håller på att smälta och jag ska snart ge mig ut på ett nästan 2h långt skatepass på rullskidorna. Känner mig inte så peppad för det, men jag måste för annars kommer jag aldrig bli bäst. Fast det är så himla mycket roligare att träna med att folk på skidgym. Det är fortfarande typ 2 minus och det ligger frost på marken så det får vänta ett tag. Det är så himla jobbigt att det inte kan snöa nu när det är minus, för det kan ju regna när det är plus. Men snart borde snön komma!

Godkväll

Kvällen har spenderats på friskis där det blev ett skivstångspass som var riktigt kul men jobbigt. Men träning ska ju vara jobbigt annars ger det ju ingenting.
Sen har jag också ätit våfflor ikväll, inte den bästa maten men det blir så lite av sånt där när man bor i mora så det gäller att passa på när man kommer hem.

Ska sova snart, puss och kram!


klippt mig!

Det var super mysigt att träffa Ingrid, Lina, Matilda och Linnea på kupolen idag. Det fanns så mycket att snacka om men tyvär så fick jag gå efter 1.20. Till skjukhuset åkte jag och tog min spruta och mina prover. Sen blev det att åka direkt till frissan. Jag fick lova att klippa av lite av håret för det var slitet och jag klippte även en hel del på min långa lugg. usch då, jag gillar inte att klippa mig. Jag tycker mer om när mitt hår är lite slitet och inte ligger helt perfekt. Men det kändes att det var dax och det blir inge mer klippning på ett långt tag framöver som tur är.
Jag disskuterade även med frisören om att bli brunett men varken hon eller mamma tycker jag ska bli det. Det tror att jag kommer ångra mig, det tror nästa jag med. Men det är så tråkigt att ha varit blond hela livet, jag vill ju testa göra nya saker. Men om jag skulle ångra mig skulle det inte bli kul så jag får fortsätta behålla min blonda färg ett tag till.

Tredje inlägett för dagen, och fler ska det nog bli :)

jag vet inte vad jag ska skriva...

Nu har jag ätit frukost, det blev gröt som alltid. Jag älskar verkligen gröt och det är jag glad för därför en idrottare som tränar mycket bör helst äta det. En del hatar det och äter det för att dom känner att dom måste men jag har som sagt inga problem.
Jag har också hunnit med att fixa mig. Ska snart ta bussen till kupolen och fika med kompisar. Efter det åker jag vidare till sjukhuset där jag ska vaccinera mig och ta lite mer blodprover. Jag börjar snart komma över min sjukhusskräck och rädsla mot att ta sprutor eftersom det känns som om jag gjort det massa gånger i höst.
Efter det ska jag åka vidare till frisören och klippa mig. Jag ska bara klippa topparna eftersom att jag gillar mitt hår ganska mycket som det är. Men lite skillnad ska det ändå bli för annars känns det onördigt att åka till frisören.

Nu ska jag snart ta och äta (igen)! 

LL 


God morgon!

Oj vad dålig jag känner mig på svenska jag vet inte om god morgon sitter ihop :P

Vaknade iallafall för ca 40min sen, tidigt, jag vet. Kunde ju fått ha sovit hela morgonen med nej då. Det är skönt att vakna tidigt ibland för man hinner göra så himla mycket på dagarna då.

Jag har kommit på att det skulle vara ganska kul om man kunde bli känd genom en blogg. Men för att folk ska gilla ens blogg måste ju man ha nåt intressant att skriva om och man måste göra det på ett bra sätt. Folk måste ju vilja läsa ens blogg utan att man tjatar på dem med massa reklam att man har en blogg och så. Men till en början tror jag att jag kommer göra det, jag måste ju göra reklam och visa att jag har en blogg annars vet ju inte folk om nånting och ingen kommer ju kika in min blogg. Så jag hoppas nu att ni som läser detta kommer fortsätta läsa i bloggen. För jag känner att det finns ganska mycket att skriva om eller ialllafall kommer det finnas. Två läger i november och en resa till stockholm vill man ju liksom inte missa, haha! Jag ska försöka uppdatera varje dag och till och med försöka hinna skriva flera inlägg per dag.
Hoppas ni gillar den!

snart blir det frulle, ha det bra så länge!

ny design av blogg!

Titta, min blogg har nytt utseende, sååå coolt! Ett stort tack till Carro som hjälpt mig att fixa den :) även om den kan bli lite bättre så känns den iallafall lite mer inne. Så jag har tänkt att börja blogga ingen, senaste inlägget var ju när skolan börja och det var ganska länge sen, det har ju hänt så mycket sen dess,
Orieterings säsongen har ju till exempel slutat. Vilket känns ganska skönt för jag klarar inte av att träna orientering året runt. Jag tröttnar liksom och det är ju inte så kul att börja nästa säsong med att känna att allt är tråkigt. Jag ska känna att det ska lockas och ska bli jättekul för då blir också resultaten bättre. Så springskorna får vila och isället blir det pjäxor och skidor av den mesta träningen.

Idag har jag vart med Caroline nästan hela dagen, har inte träffat henne på jättelänge så det var kul! 
Sen på kvällen blev det intervall träning med klubben, det börjar kännas bra i kroppen för en gång skull. Jag tror medicinen hjälper och jag är så himla glad att jag bestämmde mig för att ta blodprov för annars hade nog jag aldrig fått reda på min blodbrist och då hade det bara blivit sämre och sämre av träningen och så ska det ju inte vara. Så snart ska jag vara tillbaka till normalnivå, jag måste verkligen komma tillbaka som fort som möjligt och komma iform eftersom skidorna drar igång!  

Nu pallar jag inge mer skrivade för dagen... hejdå :)


RSS 2.0