10.05.27

Gårdagens träning var enormt jobbig men ändå jättekul. Vi körde tester, 3km, vila i 4min, 2km, vila i 4min och 1km. Man höll på att dö fast som tur var gjorde jag inte det. Sent på kvällen bakade jag, Frida och Lovisa en smarrig kladdkaka och framåt ett somnade jag med en mage som gjorde ont och än idag har jag ont. Hoppas bara det känns bra imon när sprinten på prästholmen är.
Vi har haft två lektioner idag och inte alls många denna vecka. Snart blir det träningssamtal med tränaren =)


10.05.26

Jag vaknade när klockan ringde men sen slog jag av den och somnade om. Då vaknade jag istället 10minuter innan jag skulle börja, så jag ringde mina föräldrar och pratade med dem så kom jag fram till att jag skulle skippa lektionen för jag orkade inte stressa. Sen har vi inte heller någon lektion efter den första så det blir en ledig förmiddag fram till musiken och träningen på eftermiddagen.
Jag gick istället ut och gick en promenad längs älven en bit. Sen gjorde jag en extra lyxig frukost! Nu hade jag tänkt att plugga om jag orkar...




10.05.25

Vi hade träning på morgonen och jag var rädd att jag skulle bli sjuk så jag tränade inge hårt, eller det kändes lite som om jag skulle bli det eller vad man ska säga. Sen var det skolan och den gick snabbt. På eftermiddagen kände jag mig hänging/slut/trörr ( eller jag vet inte ) men jag gjorde inge mycket. När jag laga mat kom killarna och skulle göra kladdkaka här samtigit som dom sjöng singstar. Dom gör kladdkaka på ett konstigt sätt :S och jag tycker deras kladdkakor inte såg nå fina ut. Sen var det lite kallaballik här ikväll med folk men nu har folk gått. Eller kalle och jocke stog nyss utanför och kastade boll på vårt fönster för dom vill spela vollyboll men jag ska sova!


jag känner mig äckligt tjock för tillfället

Jag har ätit godis, icke bra. Nästan 2 choklad kakor och jag spyr snart.
Styrkan var fett jobbig då vi körde 4x4min intervaller hinderbana, jag som inte trodde det var jobbigt med hinderbana :O Sen har jag och Frida ätit tacopaj, mums!


meningslös dag

Vi hade ingen matte heller utan bara 40min spanska. Jag har inte gjort mycket idag, suttit framför datorn och varit sötsugen och nu sitter jag och mumsar på en bit choklad som jag köpte nyss. Fy på mig! jag ska egentligen inte äta godis idag men jag kunde inte motstå. Dagen har varit jättetråkig och jag vill bara sova nu så det blir tisdag men först styrka.


10.05.24

Godmorgon!

Idag fyller Linnéa år, ett stort grattis till dig!<3

I övrigt har det inte hänt någontingt idag, jag har bara hunnit vaknat, ätit frukost, fixat mig och pluggat lite. Vi har sovmorgon till 9.50 och jag vaknade vid 7. Men är man morgonmänniska så är man. Jag gillar bäst att gå upp tidigt och få saker och ting gjorda.

Igår var en tråkig dag. Jag vaknade av regnet och då blev jag på dåligt humör. Förmiddagen ängnade jag inomhus framför datorn med lite skolarbete. Vid lunch åkte jag och mamma till kupolen, hittde en tuptopp och en par solglasögon. Sen när vi kom hem blev det att packa, äta och övningsköra. Sen hann jag med att äta lite b&j innan tåget gick mot Mora. Nu kommer jag inte komma hem förens min födelsedag tror jag och sen är det sommarlov!

Snart ska jag gå till skolan på matte och spanska. Sen blir det viborgsrace för mig på eftermiddagen och styrka på kvällen :)

lisalindgren


10.05.22

vilken härlig dag det har varit!

Jag gick upp tidigt och tränade på morgonen. Det blev cykling i 2h och ful bränna fick jag men det sola jag bort på eftermiddagen :) Jag har nästan vart ute hela dagen och busat massa med min brors hund, det blev många impulser på gården. Sen har jag fått sommarjobb, det gamla vanliga och lönen har jag redan fått 2600kr blev det och jag kommer kanske jobba totalt 13h så det är 200kr/timme. Det är tur man har en rik granne (Y). På kvällen blev det ett till pass, löpning vid halla och bjusan.

Ikväll har jag ätit godis och glass, haha. Det betyder att Ingrid och Linnéa kommer få godis eller nåt :P

lisalindgren

10.05.19

Vi hade MAQ i 35min på träningen för att vi hade coopertest på kvällen. Jag är nöjd med min insatts, även fast det kändes som att jag skulle få mjölksyra efter första kurvan och att jag fick ont i magen på slutet. Jag tänkte positivt även fast det var jobbigt. Jag peppa mig själv under banan och det är därför jag är så himla glad. Självförtroende är vikitgt när det gäller idrott!

Nu är jag extremt trött. Har kollat på 2 gossip girl avsnitt och höll på att somna. Jag lyssnar nu på Melissa Horn och har tänkt och plugga på redovisningen som jag har imon. Usch då, jag har verkligen ingen lust -.-

lisalindgren


10.05.18

Jag har inte vart glad idag :/ typ hatat allt. Kanske på grund av träningen? Det var pisstråkigt, orientering 7,1km danmarksövning och jag gick/joggade hälften och hatade allt, blää! helt jävla omotiverad och jag har typ tröttnat på orientering så jag ska inte träna det fram till MYC och sen i sommar ska jag inte heller träna det så mycket. Då kanske motivationen kommer tillbaka (y)

Sen har jag också haft en tråkig dag för övrigt, eller jag och frida har kollat på 2 gossip girl avsnitt, typ det enda roliga :) Nu längtar jag tills imon, hoppas det blir en bättre dag. Eller jag längtar också till helgen, ingen tävling, bara träning, det blir nog niiiice!

Föresten har jag lyckats inte äta någonting med socker varken igår eller idag :) ska hålla mig till MYC, det kommer gå, jag lovar! :)

lisalindgren

lite bilder från helgen

Jag och Ingrid i ett köpcenter i Karlstad.
Jag provar jättehögaklackskor.



Jenny på upploppet

Olle och markus i minibussen



Linnéa och Lina på upploppet


10.05.17

En riktigt varm och solig dag har det varit och det gillas!

En kort dag i skolan var det. Det blev rekordlänge stund i matsalen på 1.35h då vi stanna kvar extra för att kolla på dom nya ettorna som skulle komma. Sen blev det en eftermiddag ute i solen med lite fotbollsspel.
Sen så hade vi också utomhusstyrka eller vi gjorde några konstiga brottningövningar.

lisalindgren

10.05.16

Nu var det verkligen jättelängesen jag skrev någonting i bloggen och jag orkar verkligen inte berätta allt så vi tar det som hände i helgen.

I onsdags eftermiddag satte vi oss i minibussar ner mot karlstad i värmland.

På torsdagen var det SM-sprint och jag som sprang i det tuffaste kval hiten av alla lyckades ändå ta mig till final. Hade jag sprungit 5sek långsammare hade jag inte kommit med. Men på eftermiddagen var det final och jag var jättetrött, slut och orkade ingenting på väg mot starten, trodde någonting var fel, det kändes som om jag skulle bli sjuk. Men när jag stod där på bron och skulle starta var det bara en sak som gällde: springa! Och det gjorde jag och slut blev jag men bra gick det, en 15:e plats blev det av över 100 pers. och jag är riktigt nöjd, det här är gamla Lisa det!

På fredagen blev det shopping i Karlstad och jag hitta bara en sak, men är man typ pank så får man nöja sig med det :) Sen åkte vi vidare till en camping i Arvika där vi skulle spendera dom andra två nätterna.

På lördagen vaknade jag och var jättepigg. Men redan på väg till starten kände jag att det här orkar jag inte, kroppen kändes seg och jag var astrött, så jag var helt omotiverd när jag sprang ut på min 6,2km långa bana. Jag sprang i mitt  tempo och läste på alla detaljer och kontrollerna var så lätta och satt där dom skulle, men kroppen ändrade sig inte ett dugg, så det blev en lång tid.

Idag så orkade jag knappt ta mig till starten och jag började fundera på om det var nå fel på mig, så här trött ska ju jag inte vara. Men trotts några bommar sprang jag jävligt fort till en del kontroller för jag var så jävla arg på allting. Det blev inte en så bra tid men jag tror jag fick j-cup poäng :)


Så i helgen har jag kommit fram till att jag kan orientera, det är faktiskt inte så svårt om man verkligen koncerntrerar sig, alla kan om dom verkligen vill och försöker. Sen har jag kommit fram till att jag kan orienterar fort och gå rätt, plus att jag vet att jag orkar springa upp för backar. Jag har också insett att man måste springa jävligt fort för att vinna. Sen har också kommit fram till att om man är omotiverad inför en tävling och känner att man inte tykcer det är superkul då går det verkligen inte fort :/

Jag försöker fokusera på det bra jag gjort i helgen, ni vet självförtroende är viktigt och man ska ju alltid foukusera på det postivia än det negativa. Vad gör det liksom om jag bommat någon kontroll eller flera kontoller? Det finns ju alltid någonting bra man gjort på en tävling! Och det gäller samma för andra. 

Om jag kan så kan ni, jag lovar!

lisalindgren

10.05.06

Torsdagen börjar att glida mot sitt slut och tur är det för jag vill ha fredag som är den bästa dagen på hela veckan enligt mig. När det är fredag har man hela helgen framför sig och man har massa kul att se fram emot. Men däremot ogillar jag söndagskvällar för då börjar skolan och redan då börjar jag räkna ner till helgen.

En kort dag i skolan var det, kortare än vanligt. Vi fick tillbaka teoriprovet och vet ni, jag fick MVG är så himla glad! Jag som var så nervös och orolig kan äntligen pusta ut.
Annars har det inte hänt någonting här ikväll, ska nog snart äta upp min b&j som jag köpte igår. B&Js glassar är så sjukt goda och det är nästan bara osmart att börja äta för man får ett sånt grymt beroende av dom. De smakar typ en massa socker vilket ät perfekt för mig som äter allt som har med socker att göra. Men det är ju nästan farligt gott. Synd bara att de ska kosta hela 52kr för 500ml vilket är så himla dyrt!!!


10.05.05

Idag är det en månad till min födelsedag! :D

Vi har tränat två pass på eftermiddagen. Först åkte vi rullskidor i 34km, det tog 2.10h sen på kvällen var det löpskolning i hemus i 30min så totalt har jag tränat 2.40h idag, är så glad! Det var nog längesen jag tränade så mycket, men det känns härligt att vara igång igen :)

lisalindgren

10.05.04

Måste säga att det var riktigt skönt att vara hemma igår. Jag åkte rullskidor på förmiddagen och på eftermiddagen var jag på kupolen där jag såg två supersnygga klänningar som jag vill ha + en massa annat :)
Frisyren blev också bra och jag är mycket nöjd, känns skönt att det slitna är borta!

Idag var det NP i engelska och det gick skit, verkligen SKIT! Jag var så jävla förbannad på hörförståelsen att jag inte orkade lyssna och jag tänkte kludda över hela sidan, men man kan ju inte visa sin dåliga sida för klassen.
Sen blev det träning med de äldre eleverna då vi körde intevaller. Och det gick bra förutom mina cp vader som ska ta emot, måste nog börja stretcha och göra tåhävningar så kanske det släpper :)

lisalindgren

10.05.02

Maaaaaaaaaaaaaj! Det är maj :D och jag är glad för det!

10-mila var skoj. Men mindre skoj var det att det inte gick nå bra, det gamla vanliga problemet uppstod och då brukar det inte gå så bra. Jag har väldigt svårt att koppla bort saker och ting.
Vi åkte till Finsång med husvagn för att vara uppe hela natten och se tävlingen men jag gick och la mig efter starten på herrkaveln och gick upp när dom var ute på sista, inte så lyckat, men sova fick jag iaf göra.

Jag är riktigt trött nu efter helgen, med all resa... men imon ska jag inte till skolan för jag ska klippa mig! Ska väl klippa bort allt det slitna vilket kommer visa sig vara säkert allt -.-

lisalindgren

RSS 2.0