29 juli

På morgonen blev det ett rullskidspass för mig och Linnea till min båt. Där tog vi oss en sväng på runn och väntade på att solen skulle komma fram och när den väl var framme hoppade vi i, Linnea halkade dock i och jag stod och asgarva på sidan om. Kallt som tusan var det också.
Sen har vi ätit massor i båten och spelat en hel del kort.
När vi kom hem hade vi knappt en timme på oss att fixa oss till bion på kvällen. Det var jag, Linnea, Elin, Olle och Markus som gick på harry potter, riktigt bra!
Sen när jag kom hem blev det att kolla på mer film, smekmånaden som gick på fyraplus, lika rolig varje gång trots att man vet vad som kommer hända. Jag lyckades så klart stänga av tv med tårar i ögonen!

Nu är det bara 2 dagar till tiomila och 14 dagar tills jag får nyckeln till lägenheten :)

Livet leker vidare....

Det känns riktigt skönt att vara hemma efter en vecka i eksjö med de allra bästa! :)
Dock gick det mycket dåligt och jag skäms verkligen över min placering men jag har ju USM kvar som jag har chans att bevisa för folket vad jag går för!

Det senaste dagarna har jag bara latat mig och börjat leta fram saker till flytten. Kom på att om tre veckor så har jag redan flyttat dit, det är liksom snart! :) Men jag behöver verkligen ta det lungt nu de senaste veckorna och njuta tillräckligt mycket av all servering jag får här hemma. För sen blire ju att diska, städa, tvätta och laga mat, vilket jag mindre ser framemot eftersom jag är usel på allting.

Imon hoppas jag på sol för då ska vi ut med båten. Har bara varit ute och åkt med den två gånger i år :(
Men det är ju så himla kul att bara ta det lungt på båten med kompisar och bada och sol och äta massa onyttiga saker, bättre blir det ju liksom inte.

Nu ska jag inte sitta här längre, ha det bra!

14 juli - inte många dagar kvar!

Igår så var jag med Carro som jag inte träffat på evigheter, men kul hade vi :)

Idag så har jag mest tränat, det blev först ett rullskidspass på morgonen och sen på kvällen var jag med kvarnsvedarna och körde crossträning och cyklade dessutom hem från mellsta, riktigt stolt!
Sen har lilla Amadeus varit ett tag hos oss idag, han åkte vår mini mustang och tyckte det var kul men det tyckte jag med när jag var så liten.
Packat inför eksjö har jag hunnit med att göra lite. Jag har verkligen jätteproblem när jag ska välja ut vilka kläder jag ska ha med. Det blev i alla fall 8 klänningar, ganska normalt för att vara mig. Måste liksom använda dem nu eftersom dom typ bara har användts en gång var. Det kanske låter lite galet men jag tycker det är helt naturligt! Jag älskar klänningar och skulle kunna köpa ännu fler men jag har inte så mycket pengar, jag tycker också det är ganska tråkigt att gå i samma klänning flera gånger. Vad konstig jag låter nu men jag är besatt av NY och massa serier där ifrån och det är liksom sånt som lär mig allt skit! Borde kanske sluta kolla på alla sånna program, gossip girl, top model, the city.... vet att mamma skulle bli glad då men jag skulle aldrig lyckas.

nu börjar träningen

Idag har jag varit ute och tränat som jag längtat så mycket efter!
Så nu har jag bara en vecka på mig att komma tillbaka till min form, vore ju tråkigt om det kändes allt för jobbigt i kroppen på tävlingarna. Har kollat upp och jag startar faktiskt allra sist på söndag, hur coolt är inte det?! jag hoppas att jag får lite upptrampat så det bara är att följa någon stig, i så fall är det ju bara för mig att springa på och då kanske jag har chans att vinna trots allt. Nu drömmer jag för mycket igen, men drömmar är bra!

Snart ska jag sova, fast det är lov, har ju liksom chans att vara uppe jättelänge men jag ska upp och träna i morgon. Och Så måste jag ju börja ladda in för o-ringen för jag vet ju att allt måste funka för att man ska lyckas! (vet att jag är seriös, men jag vill inte komma sist)

jag har otur...

Jag har inte skrivit på ett tag och det finns ganska mycket att skriva om känner jag just nu.

Jag kan börja med att säga att peace and love var jättekul. Till dom som inte gick så rekommenderar jag verkligen att satsa på denna sjukt roliga festival till nästa år för det ska i alla fall jag göra.

På söndag eftermiddag, sliten och trött efter festivalen drog och Linnea ner till Göteborg och träffade hanna. Bilresan var enormt jobbig eftersom att dom vi åkte med INTE hade någon luftkonditionering så när vi äntligen kom fram så drog vi till en sjö och tog ett kvällsdopp!
På måndag morgon åkte vi ut till en ö i havet för att bada och sola. Det blev mest sol, men jag hade viljat bada mer om det inte var för dom där äckliga krabborna som kröp runt på botten. Sen sent på kvällen tog vi oss en springtur och körde dessutom styrka efteråt, riktigt solta var vi!
På tisdagen blev det en hel dag på liseberg, hur kul som helst! Vi åkte hur mycket karuseller som helst och jag och Linnea vann på varsitt choklad hjul, stjärnvinst, så det blev att mumsa choklad den kvällen :)
Onsdag blev en härlig dag på stan där bara jag handlade. Mot kvällen träffade vi Hannas kompisar och vi köpte mat och satte oss i en park och hade picknick, det var mysigt!
Så på torsdag var det dags att åka hem, inte så kul. Det var en lång och tröttsam tågresa och när jag kom hem blev det ett träningspass. Det kändes inte alls bra i kroppen och jag fick lov att avbryta. Och när jag kom hem hade jag feber, jag lider verkligen av otur :(

Men så äntligen idag har feber lagt sig och jag hoppas att jag ska kunna ta mig ut och röra på mig i helgen för jag måste träna några träningspass innan oringen, fyra pass det här lovet kommer jag nog inte så långt på :/

kram :)


RSS 2.0