lördag

Jag vaknade tidigt imorse, som vanligt. Har lite känningar i halsen så det blev inge tävling i köping. Istället ska jag ta det ganska lugnt idag och träffa gosingar på stan och ta en fika :) Och sen ska jag väl plugga för matteprovet... Men snart slipper vi den där skiten. Har nog bestämt mig för att dra hem på onsdagskväll då alla lektioner är inställda på torsdag och jag ändå inte ska till skolan på fredag. Sen kommer Hanna hem nästa vecka så då hinner jag ju träffa dom lite. Känner på mig att nästa vecka kommer bli kul, förutom skolan, ser mest framemot torsdagkväll :)

Den här veckan har jag inte hunnit skriva på bloggen men jag har haft fullt upp med läxor. Skolan går ju före datorn :P


chokladtosca

Imorse blev det sovmorgon för jag började inte förrens kl 12 :D. Det blev att gå upp ganska tidigt ändå och piffa mig för skolfotot. Jag ser ut som en apa på enskilda och gruppfotot var väl okej :)
Pyskologi var sista lektionen och vi fick tillbaka proven, MVG!!! haha, känner mig inte värd det med tanke på att jag fuska ganska mycket :p men på nästa prov ska jag inte fuska nåt ;)

När jag kommit hem betsämmde jag mig för att baka men jag hade inget att baka med. Smart som jag är sprang jag ut och sprang i 40minuter och stannade och handlade på ica på vägen hem. Väl hemma blev det matlagning, bakning, diskning och städning. När allt var gjort slappade jag framför tv hemma hos Frida och nu har folket dykt upp här på stentorp så nu är det inte tomt längre :)


tomt på stentorp

Nästan hela skidgym är i Torsby på läger men inte jag och Frida. Det har märkts ganska tydligt, speciellt vid maten. Jag satt med klassen vid skidgymbordet och det kändes på nåt sätt konsigt. Det är också ganska tyst och lugt här men ändå skönt.

Efter skolan var jag ute och sprang i 30 minuter och det kändes härligt. Jag kanska kan hinna med några pass innan helgen. Imon ska jag nog träna i en timme och jag ångrar heller inte att jag missde Torsby för här hemma kan jag bli frisk och öka min träning stegvis i lugn och ro.
Sen åt jag och Frida mat tillsammans och efter det cylka vi till stan och köpte lite fika och godis som vi mumsade på när kolla på PH, eller Frida pluggade mest :p

Fick nyss ett telefonsamtal från mamma, hon har bokat en tid hos en homopat på höstlovet, Jippie säger jag. Då kommer jag få reda på mina brister och så kanske vinter kan bli lyckad trots en massa sjukdomar. Men redan nu ska jag typ börja äta nå tabletter (y).

Klockan är inte alls mycket men jag har ändå bestämt mig för att dra mig till sängen.

LL

10.10.11

Idag har det inte hänt så mycket. Det var skolan till ett och sen träning men eftersom jag inte är helt frisk så stod jag över träningen och tog istället en lång promenad igenom Mora och handlade dessutom lite mat på stan. För mig blir det inge Torsby imon, känns onördigt att åka dit och inte ha tränat nåt så jag blir hemma. Men jag missar nog inte så mycket eftersom att de andra bara blir borta i en natt. Jag får gå till skolan och plugga istället...
Denna vecka har jag inge prov och jag är överlycklig, det var ett bra tag sen jag inte hade nåt prov. Men när det inte är prov är det ju massa annat tråkigt man måste göra.

I helgen väntar DD med Jenny och jag hoppas, verkligen hoppas, att kroppen ska kännas bra och så, för jag känner att det här kan gå bra, jag & Jenny är ju liksom eliter! XD (fast hon är ändå tusen gånger snabbare)myshelg

Provet i går gick sådär... Men skoldagen gick snabbt och jag kom hem tidigt så det blev att ta en fika men min underbara vän Ingrid :) Sen hann jag även med att träffa Linnéa och Elin på stan :)
På kvällen åkte jag till farmor och farfar en kortis för att ta en batsu och sen drack jag lite whisky och det känns faktiskt lite bättre i luftrören idag, jag kan typ andas normalt igen (Y)

Idag har jag, mamma, hanna och texas varit i falun och gått på stan&loppis. Det är faktiskt hur kul som helst att gå omkring med en barnvagn, nästa så man själv blir sugen på att skaffa barn, haha, men jag ska vänta.
Nu är lite släktingar här och kollar på den lilla söta bebisen och snart blir det att fika.

Jag önskar att helgen vore längre, men tyvär så måste jag åka hem till Mora imon igen :( känner inget direkt sug till det om jag ska vara helt ärlig. Det är jobbigt att leva student liv, ingen ser ju eller bryr sig om man skulle må dåligt, eller jo, typ bara killarna. Tack killar! :)
Men nu ska jag inte börja snacka skit eller nåt för det är inte bra...
företagsekonomi A :(

jag orkar verkligen inte plugga, det suger! jag har prov imon, det suger ännu mer! vill bara att klockan ska bli 12.28 imon för då går tåget mot borlänge och jag vill bara hem just nu, bort från skolan.

nej, nu ska jag fortsätta med mitt pluggande ;)

och så var man sjuk igen

Är nu tillbaka i Borlänge efter en natt i Lillärdal. Det var kul att åka dit, gör någonting annorlunda och se någonting nytt. Naturen är ju så himla fin och man kan verkligen koppla av där och känna ingen stress.

Nu är jag mer förkyld än vad jag var innan, får typ damp, jag är ju hela tiden sjuk, HELA JÄVLA TIDEN! det är så jobbigt, hur ska nu min vinter gå? Hostan är väl inte heller så bättre. Pappa har tvingat i mig äckelpäckel whisky så jag hoppas den ska gå över så fort som möjligt.  

RSS 2.0