Söndag 28 augusti

Go kväll!
Det var ett tag sen jag skrev men min dator har varit på lagning så jag har varit utan den i Mora. Men nu är den hel och jag ska ta med den upp morgon. Jag åker upp imon för jag ska till läkaren och titta på min handled. Jag hoppas att allt är bra med den så jag kan sätta igång med träningen i veckan. Jag hatar att alla tränar asmycket och att själv så känns de som att man aldirg gör det.

I helgen har Norski varit hos mig. Vi har gäspat hela helgen, speciellt igår så gick vi runt och gäspade hela tiden. Men nu är vi återhämtade och redo för en ny och härlig vecka i Mora.

Jag har verkligen tjockat i mig med onyttigheter hela den här veckan och snart ska jag äta äppelpaj. Men imorgon ska jag ändra på den här dåliga vanan jag fått. Jag ska bli mer nyttig av mig och försöka gå in för min idrott till hundra procent.

Fredag 12 augusti

Igår var jag och handla hela morgonen och på eftermiddagen/kvällen var jag i lägenheten och fixa till. Det blir hur bra som helst men än är det en massa små grejer och speglar som ska dit.

Imorse var jag på kupolen och skulle handla kläder men det blev inte så mycket, bara en t-shirt och ett par jeanslegging. Men jag handla också ljus och sånt till lägenheten samt gott tee till mysiga hemmakvällar i lägenheten.
Annars har jag varit och paddlat kajak idag med Hanna och Hanse så jag blir stark i armarna.

Imorgon drar jag till Mora för då blir det utgång!!!

Tisdag 9 augusti

Lägret var jättebra! Fick ihop en hel del timmar i t-dagboken :)

Idag har jag shoppat jättefina saker till lägenheten. Imorgon ska jag till Falun för att shoppa ännu mer, men då blir det att titta på kläder och sånt. Jag har ju max handlat 5 klädesplagg i sommar så det finns gott om väl med pengar på kontot till höstkläderna. Sen har jag tittat på en tv idag, får se om jag köper den.


Lördag 8 augusti

Jag är på träningsläger i Vägsjöfors/Torsby/Hovfjället nu. Vi har det väldigt bra, äter, sover och tränar hela tiden. Har åkt två pass i tunneln på snö och det var jättekul! Två pass på snö återstår och sen lite annat kul innan vi åker hem som är på måndag.

På stan i Torsby har jag hittat lite inredning till min lägenhet men sen står det still i hemmet. Tror jag bestämt mig för att handla en soffa med schäslong från Ikea. Det vore ju jättenice att ha en sån. Sen har jag hittat bord och stolar som passar in till lägenheten. Till veckan blir det att fixa massa prylar. Har en hel lista med grejer som ska köpas. Men jag ska inte handla allt, det får komma lite efter tiden. Det är ju liksom jättesvårt att köpa allt och få det att passa in, men det blir säkert bra till slutet. En sak som är säkert är att jag ska ha en hel del rosa i mitt rum :)

Onsdag 3 augusti

Jag är nog inte sjuk. Sprang i 30minuter igår och jag känner inge konstigt i kroppen vilket betyder att Torsby ser ljust ut. Det blir nog också träning i kväll.

Igår blev det stek och bad på sjön och snart ska vi ge oss ut med båten igen. Man måste ju passa på när det är fint väder. Solen tar ju också mycket bättre ute på sjön och det är verkligen hur härligt som helst att bara ligga på båten, lyssna på musik, steka och göra ingenting.

Tisdag 2 augusti

Den här morgonen har ängnats till att baka. Det blev en stor kaka med hallon, vit choklad och mandel. Sen har jag tittat på massa hemsidor på inredning men jag har ännu inte kommit på hur det ska se ut i lägenheten. Jag har mindre än två veckor kvar. Tv-bänk är iallafall fixad, ska måla om systers som hon inte ska ha. Sen har jag en byrå, men säng och soffa vet jag inte hur det blir med och inte heller med övrig inredning - panik!

Igår eftermiddag var jag och pappa ute med båten, vi stekte innan vi drog in till dalvik och bada med släkten. Har inte tränat på två dagar nu. Vet inte om jag har ont i halsen? men jag ska nog ta en löptur ikväll och se om något bryter ut, vill ju kunna åka till torsby på läger med klubben.


Måndag 1 augusti

Jag har bestämt mig för att börja skriva i bloggen igen. Haft ett långt upphåll men snart drar ju skolan igång med all träning och träningsläger och då kommer det garanterat finnas mycket att skriva om. Sen så flyttar jag snart upp till Mora igen till en ny lägenhet vilket kommer bli väldigt kul. Längtar väldigt mycket dit till allla människor och det är faktiskt första gången jag verkligen längtar till skolan. Jag tror det kommer bli ett helvetes år med plugget men jag ser ändå fram emot att starta UF företag och jag är beredd på att kämpa för det.

Om jag ska sammanfatta sommaren så här långt så kan jag säga att det har varit väldigt väldigt bra! Jag har inte rest så mycket men fått en hel del pengar. Höjdpunkterna var nog såklart P&L och O-ringen men än så länge är sommaren inte över, 2 veckor kvar och då ska det hinnas med ett läger vid torsby.


RSS 2.0