10.04.19

Tiden går så himla fort och det är redan den 19:e april. Snart är det maj och då brukar det vara en massa sol och värme :) 

Helgen har spenderats i Norrköping. Det kunde vart en rolig helg men jag mådde inge bra då jag hade ont i huvudet typ hela helgen plus att jag var trött typ hela tiden. Så jag har inte sprungit någonting. Åkt ner dit i onödan och det var verkligen onödigt, för social orkade jag inte heller vara.

Vi kom tillbaka till Borlänge vid sju och då orkade jag inte åka till Mora. Så jag tog tåget som gick 6.39 i morse och gick direkt till skolan. Först var det engelska då min engelskalärare hjälpte mig jättemycket :D sen matte då det blev några tal räknade och till sist väntade en kort med tråkig spanska lektion med en lärare som håller på att ta död på mig. Kan ingenting och jag fattar ingenting och jag orkar inte bry mig! det känns som om det kommer gå riktigt bra på provet på onsdag (ironi).

Det är iaf skönt att sluta tidigt på dagarna. Snart ska jag nog plugga -.- sen blir det styrka ikväll, fast just nu har vi ju dans då vi håller på att dansa till lady gagas telephone :)


Bilder från tisdagens träning, lär er, det är så här man blir bäst!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0